Taxi Tammo

BedrijfTaxi Tammo
ProfielDeze pagina is 1052 keer bekeken.
AdresWismarweg 30
9723HB GRONINGEN

0508800444
ContactStuur Taxi Tammo een bericht
Extra informatietarieven

Taxi Tammo

Profielpagina

Taxi Tammo

Bedrijfsinformatie

Wil jij een echte Grunneger taxi? Bel dan de schierste taxi van Groningen: Taxi Tammo. Taxi Tammo is een nuchtere Groningse taxi, die jou met plezier van A naar B brengt. Ben je in de stad en heb je geen vervoer naar huis? Of na het stappen geen zin om naar huis te fietsen?

Bel of Whatsapp Taxi Tammo! Zelfs je fiets kan gratis mee op het fietsenrek achterop de auto. Taxi Tammo is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om jou naar de juiste locatie te brengen.

Wij zijn de Tammorianen

Wij zijn Taxi Tammo. En wij zorgen ervoor dat jij prettig onderweg bent. Onze chauffeurs zijn van een ander kaliber dan de doorsnee taxichauffeur. Bij Taxi Tammo hebben we Tammorianen en dat is een slag apart. Een Tammoriaan ben je niet zo maar!  Intensieve trainingen, een uitgebreide screening en een emmer vol humor maakt de Tammoriaan tot ideaal gezelschapsdier.

Door altijd een stapje verder te gaan, er piekfijn uit te zien en altijd in te zijn voor een goed gesprek ( of een mooie grap ) proberen wij het leukste taxibedrijf van Groningen te zijn. Met onze frisse blik op de markt, geen jarenlange ervaring, maar wel verschrikkelijk veel passie en toewijding, zijn wij van mening dat we een mooie aanvulling op de bestaande markt zijn.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Taxi Tammo

Contact

Stuur Taxi Tammo een bericht

Mijnzzp.nl