TOP-Afstandsmeter.nl

BedrijfTOP-Afstandsmeter.nl
ProfielDeze pagina is 398 keer bekeken.
AdresEenspan 5B
3897 AL Zeewolde

036 522 22 97
ContactStuur TOP-Afstandsmeter.nl een bericht

TOP-Afstandsmeter.nl

Bedrijfsinformatie

Wilt u niet meer moelijk doen met een meetlint. Of wilt u zeker weten dat de meting nauwkeurig wordt uitgevoerd? Koop een afstandsmeter! Dit hulpmiddel is ideaal wanneer u snel en precies de afstand tussen twee objecten wilt meten. De meter zendt een signaal dat wordt weerkaatst. Hierdoor kan de afstand precies worden afgelezen, zelfs in de buitenlucht. Veel producten beschikken over handige opties, zoals de pythagorasmeting, op- en aftrekfunctie en de schildersfuctie. Het is zelfs mogelijk om met sommige modellen de gegevens door te sturen naar uw mobiele apparaten. Dit kan doormiddel van een afstandsmeter met bluetooth. Het verschilt per merk en model wat het product biedt. 

Vaak biedt het merk een eigen app, waarmee de gegevens afgelezen kunnen worden. Het is vaak mogelijk om de meetwaarden om te zetten in een plattegrond en het verschilt per merk of de app gratis of betaald is. Toch is dit hulpmiddel ontzettend handig, ook zonder mobiele app.

TOP-afstandsmeter.nl is de specialist op het gebied van afstandsmeters. Wij verkopen enkel de beste merken, waaronder ADA, DeWALT, Geo Fennel, Leica, Stanley en Stanley FATMAX. Wilt u meer weten over de verschillende merken? Of vraagt u zich af wat de verschillende producten voor eigenschappen heeft? Neem contact op met onze specialisten. Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Ze helpen u graag om een afstandsmeter te kiezen die past bij uw werkzaamheden. 

Beroep(en)

Contact

Stuur TOP-Afstandsmeter.nl een bericht

Mijnzzp.nl