Studio Oranjeoord

BedrijfStudio Oranjeoord
ProfielDeze pagina is 526 keer bekeken.
AdresHoog Soeren 134
7346 AH Hoog Soeren

06-44422787
ContactStuur Studio Oranjeoord een bericht

Studio Oranjeoord

Profielpagina

Studio Oranjeoord

Bedrijfsinformatie

Studio Oranjeoord is marktleider in het vakkundig opleiden van high level stemacteurs en voice-overs in Nederland. Daarnaast is Studio Oranjeoord specialist in training en coaching van de persoonlijke performance met de focus op stem.

Leren Stemacteren en Stemtrainingen bij Studio Oranjeoord

Je stem zegt alles!

Je stem bepaalt je identiteit. Het zegt wie je bent, hoe je in het leven staat en of je goed in je vel zit. Maar ook hoe bevlogen, charismatisch en overtuigend je bent. Wanneer jij je stem kent en beheerst, sta je in je kracht en breng je energie over, op elk moment van de dag!

Wonderlijk genoeg laten we maar een beperkt deel van onze stem horen. Heel veel kleuren en klanken laten we niet (meer) meedoen. We houden ons om tal van redenen in…. 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg…' en 'niet zo hard, straks horen ze je nog…..'. Juist dat wat een stem zo veelzeggend en bijzonder kan maken blijft veelal onder de oppervlakte. Daardoor missen we de kans om écht contact te maken, gehoord te worden, krachtig en betrouwbaar over te komen, autoriteit uit te stralen, vrij te spreken, te boeien, te inspireren en te overtuigen: Oftewel: onze invloed te vergroten door middel van de stem!

Uit onderzoek blijkt dat woorden slechts voor 7% bepalen of onze boodschap overkomt. Je stem daarentegen bepaalt voor 38 % of je boodschap de doelgroep raakt. Hoe je iets zegt is dus belangrijker dan wát je zegt!

De vraag naar het pakkende gesproken woord blijft maar stijgen. Op radio, tv en internet, maar ook in onze persoonlijke performance! Maar wie kan er nog een goed verhaal vertellen? Wie kan zijn publiek en de luisteraar boeien met zijn stem? Hoe doe je dat, en hoe kun je zoiets leren? Nou en of!

Studio Oranjeoord is er voor iedereen die gehoord wil worden, echt over wil komen en werk willen maken van zijn stem!

Waarom Studio Oranjeoord?

Je stem is een heel uniek instrument waarmee je veel kunt bereiken. Je kunt leren je stem vrij, krachtig en effectief te gebruiken om je impact op anderen te vergroten en meer invloed uit te oefenen. Dit doe je niet alleen met het setje stembanden in je strottenhoofd, maar met je hele lijf en je persoonlijke overtuiging!

De trainers van Studio Oranjeoord leren jou je authentieke stem van binnen naar buiten te gebruiken en je invloed te vergroten!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Studio Oranjeoord

Contact

Stuur Studio Oranjeoord een bericht

Mijnzzp.nl