Stropdaskopen.nl

BedrijfStropdaskopen.nl
ProfielDeze pagina is 1903 keer bekeken.
AdresMunt 192
8446As Heerenveen

0513-764123
ContactStuur Stropdaskopen.nl een bericht

Stropdaskopen.nl

Profielpagina

Stropdaskopen.nl

Bedrijfsinformatie

Op zoek naar een betrouwbare winkel die gespecialiseerd is in stropdassen? Bij onze online webshop vindt u een ruim assortiment stropdassen tegen scherpe prijzen. Bij ons vindt u elke geschikte stropdas zoals een effen, gestipte of gestreepte stropdas bijvoorbeeld. We hebben ook kinderstropdassen in alle kleuren.

Stropdassen kopen doe je bij Stropdassenwinkel.nl

Stropdassen kopen doe je bij stropdassenwinkel.nl. De specialist in herendassen, shawls, pochetten en bijpassende accessoires. Stropdassenwinkel.nl heeft een uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderstropdassen. Een stropdas voor elke gelegenheid.

Stropdassen op kleur

Stropdas op kleur! Onze gekleurde dassen zijn onder andere gemaakt van zijde en polyester. Een effen gekleurde stropdas straalt luxe en autoriteit uit. Maak met de kleur van je stropdas een statement. Roze en rode dassen zijn speels en eigenwijs. Blauwe en groene dassen zijn iets neutraler. Maar u kunt ook voor contrasterende kleuren kiezen, zoals geel bij paars, rood bij groen of oranje bij blauw.

Soorten stropdassen?

Stropdassen zijn er in alle soorten en maten! De weving, stof en het materiaal zorgen voor de uitstraling. In de zomer een stropdas dragen? Kies dan bijvoorbeeld voor een linnen stropdas. In de herfst/ winter kan een wollen das heel mooi passen. Zijden stropdassen kunnen eigenlijk altijd en geven een luxe uitstraling.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Stropdaskopen.nl een bericht

Mijnzzp.nl