Startgoed-Computers

BedrijfStartgoed-Computers
ProfielDeze pagina is 645 keer bekeken.
AdresHastelweg 232
5652CM Eindhoven

0402183388
ContactStuur Startgoed-Computers een bericht

Startgoed-Computers

Profielpagina

Startgoed-Computers

Bedrijfsinformatie

Mac reparaties & Mac upgrades

Startgoed Computers is een begrip in Eindhoven en omgeving. Onze specialisatie ligt bij Mac reparaties van iMac, MacBook en Mac Mini. Wij voeren  al jarenlang Mac reparaties en Mac upgrades uit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Of het nu een reparatie, upgrade of aanschaf van een Apple product is, wij proberen u altijd zo goed mogelijk te helpen. Dit is terug te zien aan onze gemiddelde Kiyoh review score van een 9,6!

De 5 zekerheden bij Startgoed Computers:

â Behoudt van fabrieksgarantie door gebruik van originele Apple producten
â Gecertificeerd Apple Mac reparateurs
â Offerte vooraf zonder onderzoekskosten
â Mac reparatie op basis van “No cure = No pay”
â Standaard minimaal 1 jaar garantie op iedere mac reparatie of mac upgrade

Bij Startgoed Computer staat kwaliteit centraal. Niet alleen in onze iMac en MacBook reparaties en upgrades maar ook in de (refurbished) Mac producten die wij verkopen. Wij voeren iMac en MacBook reparaties uit binnen en buiten de standaard garantie, ongeacht de plaats van aanschaf. Deze Mac reparaties worden uitsluitend met originele Apple producten uitgevoerd zodat u, wanneer u nog fabrieksgarantie heeft, deze behoudt.

Deze reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerd Apple reparateurs met jaren ervaring op gebied van Mac reparaties en Mac upgrades. Enkele reparaties en upgrades die wij dagelijks uitvoeren zijn: scherm vervangen, batterij vervangen, toetsenbord vervangen, RAM upgrade en SSD upgrade van iMacs, MacBooks en Mac Mini’s. Heeft u vragen of advies nodig over een Mac reparatie of upgrade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, Startgoed computers is dé Mac reparateur Eindhoven.

Beroep(en)

Contact

Stuur Startgoed-Computers een bericht

Mijnzzp.nl