Speelsehond

BedrijfSpeelsehond
ProfielDeze pagina is 5764 keer bekeken.
AdresCannenburg 45
2135 CD Hoofddorp

0682548300
ContactStuur Speelsehond een bericht
Extra informatieuitlaatservice | diergezondheidsadviseur

diergezondheidsadviseur

Deze pagina bevat extra informatie van Speelsehond.

Speelsehond

Dier gezondheidsadviseur 

Dier gezondheidsadviseur houd in:

Een dier gezondheidsadviseur werkt holistisch. Dit houd in dat we het gehele dier van het uiterste puntje van de neus tot en met het uiterste punt van de staart onderzoeken. met andere woorden wij bekijken het hele dier en kijken waar de aandoening/kwaal vandaan kan komen of komt, terwijl een dierenarts alleen op de klachten afgaat die u opgeeft. Ik werk dan ook met een vragenlijst (anamnese) om een zo goed mogelijk beeld van de gezondheid van uw huisdier te krijgen.

Wat heb ik geleerd tijdens mijn opleiding:

Dat ik tijdens mijn studie leerde om niet alleen de juiste diagnose te stellen, maar ook een keuze te maken uit een keur van natuurlijke therapievormen en geneesmiddelen. De verschillende therapievormen waar dan een keuze uit kan worden gemaakt zijn o.a bach bloesem, fytotherapie, reiki, chinese kruiden, fysiotherapie, edelstenen therapie,  enz. maar kan ook homeopatische (genees)middel inzetten.En natuurlijk heb ik ook de medische kant van zowle de hond als kat geleerd, dit leert een dierenarts ook

Door de vele (natuurlijke) therapievormen heb ik mij  vooral gericht op de volgende therapie vormen bach bloesem, reiki en voor de gezondheid op de homeopathische (genees)middelen.

Wat houd de opleiding in:

De opleiding bestond uit de volgende  modules,  dieren natuurlijk genezen, basiscursus homeopathie, homeopathie voor dieren specialisatie, medische basiskennis honden en katten en werken in de diergeneeskunde praktijk (diertherapeut).

Voor meer informatie kunt uw contact opnemen met speelsehond

email: diergezondheid@speelsehond.nl , tel/mobiel 0647768485, fax 023 7370131

Mijnzzp.nl