Speelsehond

BedrijfSpeelsehond
ProfielDeze pagina is 2942 keer bekeken.
AdresBriandlaan 42
2037 XN Haarlem

0647768485
ContactStuur Speelsehond een bericht
Extra informatieuitlaatservice | diergezondheidsadviseur

Speelsehond

Profielpagina

Avatar van Speelsehond

Bedrijfsinformatie

Speelsehond is een hondenschool die naar u toekomt. De trainingen worden op de locatie die u opgeeft gegeven, dit  kan bij u thuis zijn maar ook een park, bos of veld dat bij u in de buurt is gelegen. Waarom ik voor deze optie heb gekozen: ten eerste  uit mijn eigen ervaringen,dat er  op hondenscholen niet echt naar het gedrag van honden wordt gekeken, simpelweg dit laat de cursus niet toe. Dat komt omdat iedere les alvast staat op papier en daar wordt niet van afgeweken. ten tweede dat er minder stress voorkomt, dit omdat de instructeur/gedragstherapeut naar u toekomt, waardoor u niet hoeft te reizen en geen stress opbouwt om op tijd te komen. ten derde u traint in uw eigen tempo en dat van uw hond, niet iedere hond leert even snel en dat komt ook bij kinderen voor. ten vierde mocht uw hond of u een commando niet goed beheersen dan trainen we daar extra op maar wel zodat het voor allemaal leuk blijft  zonder druk en stress.  Tijdens de trainingen let ik juist op het gedrag van uw hond, dit doe ik door te kijken hoe uw hond reageert op de commando die wordt gegeven en ook op omgeveing van wat voor prikkels uw hond daar van mee krijgt. Ik maak zeg maar een totaalplaatje van de het hele gebeuren. Dus ik neem ook de hele omgeving mee met het gedrag van uw hond. Mocht er onverwachts toch het gedrag van uw hond veranderen dan wordt er meteen ingegrepen en wordt gekeken waardoor uw hond die verandering aan nam. Mocht u vragen hebben tijdens de les dan kunt het vragen u hoeft niet te wachten tot de les over is. Tijdens de les leg ik ook graag het gedrag van uw hond uit met wat hij/zij aan het doen is en waarom iets wel gaat en wat anders minder snel of niet zo goed. Door dit alles wil ik mij onderscheiden van de andere hondenscholen.

De cursus/training worden in onderstaande Gemeente of dorpen  gegeven:

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Vijfhuizen.

Woont u in een Gemeente of dorp die niet vermeld wordt, neem dan contact op met Speelsehond misschien is het mogelijk om toch naar u toe te komen. Mocht het zo zijn dat het niet mogelijk is om naar u toe te komen maar u wilt toch een privé cursus/training volgen bij Speelsehond dan wijk ik uit naar de Groene Weelde (herdekkingsbos) waarvan de ingang op de Spieringweg te Vijfhuizen is.


Naast de honden trainingen kunt u ook gebruik maken van de uitlaatservice of van de dier gezondheidsadviseur. De uitlaatservice wordt een keer per dag gedaan tussen 11:00 uur uur en 12:30 uur. De dier gezondheidsadviseur kunt u helpen met de gezondheid van u huisdier (hond en of kat). Ik heb  hier voor een opleiding gevolgd en werk dan ook uitsluitend met homeopathische (genees)middelen. Heb ook een opleiding gevolgtd voor reiki. U kunt hier ook gebruik van maken. De reiki behandelingen kan ik zowel op dieren als op mensen toedienen. Let er wel op dat de dier gezondheidsadviseur geen vervanging van uw diernarts is. 

Wilt u trainen trainen met uw hond of gebruik maken van de andere diensten van speelsehond neem dan contact op met speelsehond op een van de volgende manieren

e mail: info@speelsehond,  tel/mobiel: 06 47768485,  fax 023 7370131

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van SpeelsehondAfbeelding van SpeelsehondAfbeelding van Speelsehond

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Speelsehond een bericht

Mijnzzp.nl