Speelsehond

BedrijfSpeelsehond
ProfielDeze pagina is 4310 keer bekeken.
AdresCannenburg 45
2135 CD Hoofddorp

0682548300
ContactStuur Speelsehond een bericht
Extra informatieuitlaatservice | diergezondheidsadviseur

Speelsehond

Profielpagina

Avatar van Speelsehond

Bedrijfsinformatie

Speelsehond is een hondenschool en een gezondheids adviseur voor dieren.

De trainingen en cursussen worden in Lisse en Hoofddorp gegeven. In Lisse maken we gebruik van het veld van de Lissesche IJsclub en in Hoofddorp worden de trainingen gegeven in buitenschot, dit is een openbare gebied waar veel ruimte is om de trainingen te geven. Voor de gehoorzaamheidscursussen kunt u kiezen of u die individueel wilt volgen of in groepsverband. Als u voor individueel trainen kiest heeft dat ook zijn voordelen, namelijk dat u alle aandacht heeft, in uw eigen tempo kan trainen, u gezin mee kan trainen U hoeft niet lang te wachten voor een oefening en u bouwt een leuke en goede band op met uw hond..

De lessen worden op een leuke speelse en positieve manier gegeven.  De cursussen die ik geef zijn puppycursus, jongehonden/vervolg cursus, Elementaire Gehoorzaamheid (E.G) I en II naast deze cursussen kunt u zich ook op geven voor gedragstraining of conditie training. Bij gedragstraining wordt gekeken welk gedrag uw hond vertoont en hoe dat gedrag is ontstaan. Er wordt dan een intake gesprek met u gehouden van hoe het gedrag is ontstaan vanuit dat gesprek  maak ik een voor u en uw hond een op maat gemaakt trainingsscherma. Het kan voorkomen dat uw hond wat naars heeft meegemaakt wat nog niet verwerkt is, denk aan de dierenarts of uw hond is in een conflict met een andere hond geraakt geweest. Dan kan ik ook besluiten om een Bach Bloesem remedie in te zetten bij de training.

De Bach bloesem remedie wordt voor uw hond gemaakt en heeft betrekking op het gedrag van uw hond. De Bach bloesem remedie neem ik dan mee op de eerste dag van de training. Ook bij de gedragstraining wordt er op een positieve en speelse manier getraind. Op deze manier kunnen we het ongewenste gedrag omzetten naar het gewenste gedrag. Bij conditietraining gaan we samen werken aan de conditie van u en uw hond zodat dit op een gelijkwaardig niveau komt. In deze training bouw ik uw conditie op zodat uw samen met uw hond lekker kunt joggen. Ook deze cursus wordt op een leuke en speelse manier gegeven in de cursus kan er ook met toetstellen worden getraind zodat het voor u en uw hond nog leuker wordt. Als u zich aanmeld voor de conditietraining is uw hond minimaal 1 jaar oud dit heeft te maken met de toestellen die ik u en uw hond aan leer.

Naast het geven van gehoorzaamheidscursussen en trainingen houd ik mij ook bezig met de gezondheid van uw hond. Het kan namelijk voorkomen dat uw hond iets heeft meegemaakt waardoor het gedrag van uw hond is veranderd, of uw hond heeft  iets onder de leden heeft wat zijn veranderde gedrag kan verklaren. Het kan ook zijn dat uw hond medicatie heeft of heeft gekregen waardoor het gedrag is veranderd. Mocht het gedrag van uw hond zo veranderd zijn dan ga ik doormiddel van een hele lange vragen lijst af wat uw hond allemaal heeft mee gemaakt en of welke ziekte en medicatie uw hond heeft gekregen, om zo er achter te komen waardoor het gedrag is veranderd. Dit doe ik ook als u zich heeft opgegeven voor de gedragstraining.

Door deze vragen te stellen kan ik een voor uw hond passende homeopatischmiddel voor schrijven. Ik geef ook reiki behandelingen bij uw hond en ook bij u als u dat wilt. dit doe ik bij u thuis omdat het voor uw hond beter is om het in een vertrouwde omgeving te doen. Door nog meer van uw hond te willen weten heb ik ook een opleiding gedaan voor dieren communicator tijdens deze opleiding heb ik geleerd om telepatisch met uw hond te praten.En tot slot help ik ook dieren en mensen als het einde naderd hiervoor heb ik een opleiding gedaan voor stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren. Zoals u kunt lezen is speelsehond niet zomaar een hondenschool,maar een hondenschool die zich van andere hondenscholen wil onderscheiden door een totaal adres voor u en uw hond te zijn.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met speelsehond. via 

email: trainingen@speelsehond ( info voor trainingen en cursussen)

email: diergezondheid@speelsehond.nl ( info voor de diergezondheidsadviseur)

Tel: 0647768485 / 0682548300

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van SpeelsehondAfbeelding van SpeelsehondAfbeelding van Speelsehond

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Speelsehond een bericht

Mijnzzp.nl

Individuele gehoorzaamheidscursus € 215

Speelsehond hondentrainingen en gezondheidsadviseur, individuele gehoorzaamheidscursussen Wil je op een leuke speelse en positieve manier je hond gehoorzaamheid leren? Neem dan contact op voor meer informatie De cursus duurt 10 lessen van 60 minuten 100% aandacht voor u en uw hond Trainen in uw eigen tempo U kunt uw hond voor of na de training uitlaten waar de trainingen worden geg...

Mijnzzp.nl

Individuele hondentrainingen € 215

Veel mensen vinden dat je met je hond een groepstraining hoort te volgen. Maar is het echt zinvol om in een groep te trainen? Dat is eigenlijk de vraag die je jezelf moet stellen, wat heb ik en mijn hond allemaal geleerd in een cursus van 10 lessen? En geef dan eerlijk antwoord op deze vraag. Want voor de ene hond wel werkt hoeft voor een andere hond niet te werken. Voor de ene hond maakt het ni...

Mijnzzp.nl