Speelsehond

BedrijfSpeelsehond
ProfielDeze pagina is 5722 keer bekeken.
AdresCannenburg 45
2135 CD Hoofddorp

0682548300
ContactStuur Speelsehond een bericht
Extra informatieuitlaatservice | diergezondheidsadviseur

Speelsehond

Profielpagina

Speelsehond

Bedrijfsinformatie

Speelsehond is een hondenschool en een gezondheids adviseur voor dieren.

Speelsehond honden training

Speelsehond richt zich voornamelijk op de individuele gehoorzamheidscursussen en trainingen. Hier heb ik bewust voor gekozen, omdat niet iedere hond hetzelfde is. Elke hond heeft zijn eigen manier van trainen en leert ook op zijn eigen manier en zijn eigen tempo. Door de individuele cursus / trainingen die u volgt krijgt en bouwt u een leuke band op met uw hond. Deze band is belangrijk en ook nodig waardoor uw hond vertrouwen in uw krijgt. Dat vertrouwen hebben ze weer nodig zodat u meer voor elkaar krijgt bij uw hond en uw hond heeft het nodig zodat uw hond weet dat hij/zij het goed doet. Tijdens de cursus / training maak ik ook gebruik van attributen waardoor u samen met uw hond werkt, dit geeft uw hond vertrouwen in het samen werken met uw. Bij Speelsehond kunt u de volgende gehoorzaamheidscursussen volgen: Puppy cursus, Basis / jonge honden cursus. Elementaire Gehoorzaamheid I en II  Trainingen; Gedragstraining en Conditie training. Bij Speelsehond is iedere hond welkom.

Speelsehond Gezondheidsadviseur 

Wat is een dier gezondheidsadviseur ? De gezondheidsadviseur werkt holistisch, dit houd in dat we kijken waar de kwaal vandaan komt. Ik kijk wat de oorzaak is van de kwaal en pak dan de oorzaak aan en op deze manier wordt ook de kwaal bestreden. Dit komt doordat ieder persoon en dier anders is en de kwaal ook anders beleeft. Ik werk uitsluitend met homeopathische (genees)middelen, Bach Bloesem,. Ik heb de opleiding gevolgt voor dier gezondheidsadviseur en de opleiding bestond uit de volgende modules: Medische basis kennis hond en kat, dieren natuurlijk genezen, basis en specialisatie homeophatie voor dieren, werken in de diergeneeskunde praktijk.  Ik heb ook de opleiding gevolgt voor voedindgsdeskundige voor personen en heb diverse cursussen en opleidingen gevolgt met betrekking tot de voeding van honden.

Reiki

Na de opleiding voor dier gezondheidsadviseur heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgt voor Reiki. Ik ben hier mee in aanmerking gekomen tijdens mijn opleiding van dier gezondheidsadviseur. De meeste mensen vinden Reiki zweverig maar dat is niet zo. Wat is Reiki ? Laat ik eerst even uitleggen waar Reiki voor staat. REI staat voor Universeel en KI staat voor Energie. Wat doet Reiki ? Reiki heft alle blokkades in het lichaam op, waardoor het helpt het lichaam aan te zetten  tot zelfgenezing dit kan ook in combinatie met de medicatie die uw hond of u heeft.  Ik heb ook een speciale training waar ik reiki in zet met een training voor uw hond. 

Wilt u ,meer informatie over de diensten van speelsehond, neem dan contact op met speelsehond of stuur een e mail naar info@speelsehond.nl

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van SpeelsehondAfbeelding van SpeelsehondAfbeelding van Speelsehond

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Speelsehond een bericht

Mijnzzp.nl

Individuele gehoorzaamheidscursus € 215

Speelsehond hondentrainingen en gezondheidsadviseur, individuele gehoorzaamheidscursussen Wil je op een leuke speelse en positieve manier je hond gehoorzaamheid leren? Neem dan contact op voor meer informatie De cursus duurt 10 lessen van 60 minuten 100% aandacht voor u en uw hond Trainen in uw eigen tempo U kunt uw hond voor of na de training uitlaten waar de trainingen worden geg...

Mijnzzp.nl