Siewertsz Beleggingen

BedrijfSiewertsz Beleggingen
ProfielDeze pagina is 1581 keer bekeken.
AdresAmstelplein 1
1096 HA Amsterdam
ContactStuur Siewertsz Beleggingen een bericht

Siewertsz Beleggingen

Bedrijfsinformatie

Feike Siewertsz van Reesema ('s-Gravenhage, 1976) is founder en CEO bij Siewertsz Beleggingen. Siewertsz Beleggingen is een Nederlandse vastgoedonderneming die zich toespitst op het beleggen in en het ontwikkelen van vastgoed voor residentieel doeleind. Het relatienetwerk van Siewertsz Beleggingen bestaat institutionele en particuliere beleggers op zowel nationaal als internationaal niveau, alsmede eigenaren en gebruikers van vastgoed.

Daarnaast is Siewertsz van Reesema regelmatig gastspreker bij verschillende evenementen betreffende onwikkelingen rondom vastgoed. Vaak gaat het daarbij om de manier waarop buitenlandse vastgoedinvesteerders kijken naar de Nederlandse vastgoedmarkt en de regelgeving die de residentiele sector betreft.

Siewertsz van Reesema is tevens actief op Twitter, waarop hij regelmatig dingen plaatst die hij interessant vindt. Verder is Siewertsz van Reesema lid van de werkgroep 'Wonen van het Professioneel Platform Vastgoedbelang' en de werkgroep 'Wonen van de RICS', wat staat voor het 'Royal Institute of Chartered Surveyors'. Daarnaast is Siewertsz van Reesema bestuurslide van de ULI, wat staat voor het 'Urban Land Institute'.

 

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Siewertsz Beleggingen een bericht

Mijnzzp.nl