Samyama Energie Advies

BedrijfSamyama Energie Advies
ProfielDeze pagina is 1652 keer bekeken.
AdresBethlehemweg 11
3513cv Utrecht

0633612290
ContactStuur Samyama Energie Advies een bericht

Samyama Energie Advies

Bedrijfsinformatie

Bent u op zoek naar iemand die u adviserend ondersteunt bij uw energiehuishouden, duurzame bedrijfsvoering, mogelijkheden voor energiebesparing, duurzame opwekking of slimme integratie met andere bedrijven? Uw persoonlijke ideeën zijn mijn vertrekpunt, ons beider creativiteit is het speelveld, uw zelfbewuste potentie het eindpunt. Ik bied u energieadvies, rekenkracht, toekomstperspectief en praktische toepassingen. Enkele kerncompetenties van mij zijn:

GIS software. Met GIS kunt u geografisch-expliciete analyses maken, zoals een potentiestudie naar duurzame energie, biomassabronnen, locaties voor windmolens of de meest geschikte daken voor PV. Verder kunt u optimalisaties verrichten voor locatie (denk bijvoorbeeld aan plaatsing van installaties, ophaalpunten), maar ook voor optimale routeberekeningen. Verder zijn onderzoeken naar landgebruik, bodem, water en vegetatie uitstekend met GIS te visualiseren.

Zonne-energie potentieel op daken. Bent u installateur of projectontwikkelaar van zonne-energieproducten? Laat u ondersteunen met een gedetailleerde GIS-analyse naar zonne-energie potentieel op daken. U wilt alles weten over de meest geschikte oppervlaktes, oriëntatie, en hellingshoeken van de huizen in uw gebied. Combineer dit met technische gegevens van uw PV (rendement, levensduur, type) en economische parameters en uw focusgebied wordt flink aangescherpt.

Optimalisaties (GIS en GAMS). Met GIS zijn optimalisaties te realiseren die een geografische (i.e. afstand) component hebben. Denkt u aan de meest geschikte locatie voor uw gebouw, energie installatie, gft-, mest- of houtinzameling. Met GAMS (General Algebraic Modeling system) zijn lineaire, non-lineaire en mixed-integer optimalisaties te maken. Wilt u kiezen tussen een variëteit aan procescomponenten, conversie technologieën, of een aantal concurrerende productieprocessen? Dit kan met GAMS.

Energie- en Materiaalballansen. Wat gaat oftewel uw systeem in, wat komt eruit? Mijn expertise ligt specifiek op biomassasystemen (ethanol, vergisting en verbranding), en verder op (industriële) productieprocessen en energiebesparing. Met een initiële marktstudie en EM-ballans is vaak al met 20% van de moeite 80% van de contouren (haalbaarheid) van uw wens onderzocht.

Beroep(en)

Contact

Stuur Samyama Energie Advies een bericht

Mijnzzp.nl