SOSHIN.nl

BedrijfSOSHIN.nl
ProfielDeze pagina is 305 keer bekeken.
AdresArij Koplaan 14 F, SOSHIN
3132AA Vlaardingen

0102620755
ContactStuur SOSHIN.nl een bericht

SOSHIN.nl

Profielpagina

SOSHIN.nl

Bedrijfsinformatie

SOSHIN.nl is al 14 jaar de grootste online shop voor panty’s, kousen, leggings, maillots, kniekousen, sokken en lingerie. De uitgebreide collectie van SOSHIN onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en de lage prijs van de artikelen en door de unieke merken, die je nergens anders kunt kopen.

Alle bestellingen tot 22:00 uur worden uit eigen voorraad direct verstuurd met een persoonlijke touch, zodat het ontvangen van jouw nieuwe beauties nog leuker wordt!

Over SOSHIN.nl

"What if I fall?  Oh, but my darling, what if you fly?"

SOSHIN.nl is in 2007 opgericht door Linda van Mil en ontstaan door een gemis aan originaliteit op het gebied van beenmode in zowel het offline als het online aanbod. Zoals alle vrouwen is zij ook altijd op zoek naar artikelen, waarmee je je kunt onderscheiden en het aanbod op dat moment in panty's, stay ups, kousen etc. hield op met een naad of een verdwaald bloemetje.

Daar kon geen genoegen mee worden genomen, omdat ze wist dat het aanbod in het buitenland een stuk groter was. Op eigen houtje heeft ze contact opgenomen met fabrikanten uit alle delen van Europa en zo is er een ruime collectie samengesteld met artikelen die onderscheidend zijn en daarnaast ook een goede kwaliteit garanderen.

Dan is het natuurlijk heel moeilijk een naam te vinden die past bij wat je wilt uitstralen; vrouwelijk, mysterieus, sierlijk en stoer... Opeens schoot haar een liedje te binnen van de Ierse zanger Luka Bloom. Hij zingt over het Ierse meisje Maura O'Halloran dat naar Japan ging om Boeddhist te worden en haar Boeddhistische naam is....SOSHIN. Het voelde direct goed en SOSHIN.nl was geboren!

Kijk snel op www.soshin.nl en laat je verrassen!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van SOSHIN.nl

Contact

Volgen op Twitter

Stuur SOSHIN.nl een bericht

Mijnzzp.nl