Sabobo Mediation & Coaching

BedrijfSabobo Mediation & Coaching
ProfielDeze pagina is 14638 keer bekeken.
AdresIerlandlaan 36
2713HM Zoetermeer

0645358328
ContactStuur Sabobo Mediation & Coaching een bericht

Bedrijfsinformatie

UW MEDIATOR

Petra Delhez

Petra is sinds 2006 MfN mediator in de regio Amsterdam en wordt door cliënten gewaardeerd om haar duidelijkheid en betrokkenheid. Zij weet op een natuurlijke wijze betrokkenen met elkaar in contact te brengen en het vertrouwen terug te brengen. Haar ruime werkervaring helpt haar de verschillende invalshoeken en belangen te onderkennen.

SABOBO MEDIATION & COACHING KRIJGT IN BEWEGING WAT VAST ZIT

Steeds meer conflicten of geschillen tussen partijen, worden geregeld door middel van bemiddeling, ook wel mediation genaamd. Het betreft oplossingen die – voorheen – vaak via advocaten en rechters werden beslist. De mediator doet geen uitspraken, dat doen alleen de partijen zelf.

Sabobo Mediation & Coaching begeleidt op professionele wijze gesprekken van partijen en eventueel daaruit voortvloeiende onderhandelingen, zodat de partijen zèlf tot voor hen acceptabele oplossingen voor hun conflict kunnen komen.

Voordelen Mediation

Mediation kent enkele grote voordelen: het traject is kort, de kosten zijn relatief laag en de oplossing (vastgelegd in een Vaststellingsovereenkomst en bij een scheiding in een Convenant) is duurzaam en bevredigend voor alle partijen (win-win situatie).

Sabobo Mediation & Coaching biedt die noodzakelijke ondersteuning. Wij beschikken over alle benodigde certificaten. Middels trainingen houden wij ons voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.   

Diensten

Sabobo Mediation & Coaching verzorgt bemiddeling bij diverse soorten conflicten en begeleidt op betrouwbare en objectieve wijze gesprekken van partijen en eventueel daaruit voortvloeiende onderhandelingen, zodat de partijen zèlf tot voor hen acceptabele oplossingen voor hun conflict kunnen komen.

Arbeidsconflicten, ontslagzaken en ziekteverzuim
Echtscheiding
Familieconflicten
Zakelijk conflict
Conflicten Gezondheidszorg
Conflict patiënt en zorgverlener
Conflict in het onderwijs
Conflict met de overheid
Conflicten
Coaching

Gesubsidieerde mediations

Sabobo Mediation & Coaching werkt ook op toevoegingsbasis, de zogenaamde gesubsidieerde mediations. Deze optie is afhankelijk van inkomens- en vermogenspositie. Sabobo Mediation & Coaching neemt met u de mogelijkheden door.

Werkgebied

Sabobo Mediation & Coaching komt op verzoek aan huis door heel Nederland.
Natuurlijk kunt u ook op kantoor bij Sabobo Mediation & Coaching op neutraal terrein samen tot een oplossing komen. De koffie staat klaar.

Petra Delhez is MfN Registermediator, aangesloten bij het Mediators Collectief (een landelijk samenwerkingsverband van MfN registermediators), ingeschreven bij de Raad van Rechtsbijstand (RvR), Geaccrediteerd Familiemediator, gespecialiseerd Arbeidsmediator en werkt ook op toevoegingsbasis (de zogenaamde gesubsidieerde mediations).      

Wilt u weten hoe Sabobo Mediation & Coaching u kan helpen bij het voorkomen of oplossen van conflicten, neem dan vrijblijvend contact op.

U wordt er zeker wijzer van!                                     

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Sabobo Mediation & CoachingAfbeelding van Sabobo Mediation & CoachingAfbeelding van Sabobo Mediation & Coaching

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Sabobo Mediation & Coaching een bericht

Mijnzzp.nl