S-Quisse consulting en coaching

BedrijfS-Quisse consulting en coaching
ProfielDeze pagina is 10607 keer bekeken.
Adreszwolsestraat
2587WD Den Haag

0703220805
ContactStuur S-Quisse consulting en coaching een bericht
Extra informatiecomputertraining | coaching

computertraining

Deze pagina bevat extra informatie van S-Quisse consulting en coaching.


 

S-Quisse is gespecialiseerd in flexibele en praktijkgerichte computercursussen voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt direct starten met een flexibele computer cursus van de populaire programma's van Microsoft: Word, Excel, Outlook,Twitter, Facebook/Hyves, PowerPoint, Skype/MSN, Windows en meer.
 

Ook geven wij (persoonlijk) beginnerscursussen. Deze cursus is bedoeld voor personen die niet eerder met een computer hebben gewerkt of juist een computercursus gevolgd die hen niet verder bracht of bang zijn voor een computer of juist hun kennis willen uitbreiden. Er wordt uitleg gegeven over de algemene kenmerken van een computer, het gebruik van de muis en het toetsenbord etc. Daarnaast wordt er kennis gemaakt met tekstverwerker Word.

De cursus wordt gegeven in kleinere groepjes (of indicidueel) en in rustig tempo aan alle leeftijdsgroepen bij u thuis of op locatie. Tijdens deze lessen kunt u door het doen van opdrachtjes de vaardigheden eigen maken.

Het volledige cursus aanbod van de Stichting Welzijn bestaat uit:
- Kennismaken met de PC (beginners) 
- Internet en E-mail
- Tekstverwerken

Het programma kan eventueel afgestemd worden naargelang uw behoefte. De S-Quisse Computer Cursus is anders dan andere cursussen, een computercursus voor beginners die u echt verder helpt. De computercursus laat zien middelsintensieve persoonlijke begeleiding wat de beginners moeten leren. Geen computercursus met teksten die de beginners niet begrijpen. Duidelijk taal staat centraal bij deze computercursus die voor alle beginners een must is om zelfredzaam te worden met de computer.
 

Voor meer informatie neem contact met ons op.
 

Mijnzzp.nl