S-Quisse consulting en coaching

BedrijfS-Quisse consulting en coaching
ProfielDeze pagina is 10614 keer bekeken.
Adreszwolsestraat
2587WD Den Haag

0703220805
ContactStuur S-Quisse consulting en coaching een bericht
Extra informatiecomputertraining | coaching

coaching

Deze pagina bevat extra informatie van S-Quisse consulting en coaching.

"Tell me and I’ll Forget,                                                                                               Show me and I may remember,                                                                              Involve me and I wil understand”
 

Een hooggevoelig persoon ontvangt veel meer en sterkere signalen uit de omgeving (b.v. emoties en stress van anderen, geluiden) dan niet hooggevoelige personen. Bij hooggevoeligheid worden de eigen emoties en de emoties van anderen en omgevingsinvloeden intenser ervaren. Dit vormt ook de basis van S-Quisse Coaching, Sven (de coach) is Hooggevoelig.
 

Sven:"Ik heb leren omgaan met mijn hooggevoeligheid en wil dit juist nu gebruiken om anderen te helpen. Ik heb altijd gehoord, dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen, en dat ik betrouwbaar ben, juist deze combinatie (samen met andere elementen) vormt mijn inziens DE basis voor mij als coach. Coaching gaat niet om gezellige gesprekken over koetjes en kalfjes. De gesprekken kunnen uiteraard af en toe bijzonder leuk zijn, maar het is de taak van de coach om je vooruit te helpen op een manier die overeenkomt met wie je bent en wat je wilt - op het werk en in je prive leven. waarbij de volgende vragen centraal staan: Waar Sta je? Waar wil je naar toe? Wat houdt je tegen dit te bereiken? Het doel van coaching is dan ook het faciliteren van het zelf leren, ervaren en blijvende verandering. Dus het coachgesprek moet zowel relevant zijn, als iets bij je te weeg brengen, Ik las laatst een spreuk die ik wel goed bij mijn stijl vond passen:"Leven is het meervoud van lef". Kortom durf te leven. Mijn motto is dan ook: "Veni. Vidi. Vici (ik kwam, ik zag, ik overwon)."
 

Coachen is het uitdagen van mensen en ondersteunen in een door hen zelf gestuurd en op ervaring gericht ontwikkelingsproces. Het is geen onderwijzen maar het leren bevorderen. je moet volkomen gelijkwaardig zijn aan elkaar, in die zin dat beiden unieke en complete mensen zijn, vol mogelijkheden. Degene die gecoacht wordt leert de feiten, niet van de personal coach maar vanuit zichzelf, gestimuleerd door de coach. S-Quisse coaching helpt je om op een onvoorwaardelijke manier naar jezelf te kijken. In je kracht staan. Je kwaliteiten kennen, maar ook wat je belemmert. Durven zien ‘hoe het is’. Jezelf diepgaande vragen stellen. Zelfreflectie. Talenten leren kennen. Wie ben je, wie wil je zijn? Persoonlijke ontwikkelingsdoelen stellen. Waar zit de twijfel, en waar je overtuigingskracht? Wat straal je uit, hoe zien anderen je? Jezelf ontwikkelen naar volledigheid. Zo leer je verbinding te maken met wie je bent, en leer je realistischer te zien wat er is, waar je tegenaan loopt, hoe het beter kan. Coaching helpt je te groeien, vanuit je eigen kracht te gaan werken, inspiratie op te doen, én resultaten te bereiken.
 

S-Quisse coaching is als volgt te kenmerken:
 

  • Respect
  • Integriteit
  • Verantwoordelijkheid
  • Professionaliteit
  • Persoonlijk
  • De doelen, middelen en keuzen van de client staan centraal

Ook geeft S-Quisse Coaching bedrijven en managers de gelegenheid om zich opnieuw in vraag te stellen, te verbeteren en aan te passen. Het is belangrijk om een coach te kiezen met een grondige kennis van het bedrijfsleven en de economische omgeving, die de uitdagingen van de onderneming en de coachee begrijpt en die over relevante vaardigheden beschikt om de manager efficiënt te kunnen begeleiden en uit te dagen. Dit alles met respect voor de ethische beroepsstandaarden.
 

Door zich te laten bijstaan door een coach, kunnen ondernemingen, managers en teams zich efficiënter professioneel ontplooien en zo de objectieven en uitdagingen van het bedrijf behalen en zelfs voorbijstreven.

Organisaties coachen hun staf onder meer om specifieke resultaten te verkrijgen, om hen voor te bereiden op veranderingen, om een beter zelf inzicht te krijgen, om communicatie te verbeteren binnen een team, om hen voor te bereiden op evaluatiegesprekken, kortom om… gereed te zijn voor morgen.

Bedrijven die coaching aan hun executives of medewerkers aanbieden zien dan ook een verhoogde productiviteit via meer parate kennis, motivatie en slagvaardigheid en een juiste ingesteldheid om te slagen in dit nieuwe tijdperk. Ook wordt meer klantvriendelijkheid vastgesteld en een hogere graad van loyauteit van diegenen die gecoached worden. Vaak ontdekken bedrijven ook sluimerend talent, krijgen input voor mobiliteit- en successieplanning en genieten van een hogere inzet van hun medewerkers.
 

Zo kan de coach observeren tijdens vergaderingen of interacties met collega’s of klanten. De coach krijgt zo een goed inzicht hoe de executive de job invult op specifieke momenten en kan zo een waardevolle feedback geven. Het kan ook gaan ook om zwakke punten bij te schaven die een succesvolle carrière in de weg staan (woord voeren, feedback geven en ontvangen,…) wij werken dan samen om dit punt bij te sturen.
 


 

"Ik voelde me in de handen van een uiterst capabele en betrouwbare coach die uiteindelijk creatieve en positieve resultaten boekt......Ik zou hem aan iedereen aanraden en zeker weer gebruik maken van zijn diensten......"
 

"Mijn algemene indruk over S-Quisse geef ik weer in een aantal in me opgekomen kernwoorden, te weten: warmte, rust, gemoedelijkheid, zachtheid, vertrouwen, ruimte, licht professionaliteit en integriteit. Als ik deze woorden op me laat inwerken, dan kunnen vrijwel alle kernwoorden ook over Sven geschreven worden.Je hebt me op een prachtige manier ondersteund in mijn ontwikkelings proces. Dat je vanuit je oprechtheid en je inzichten mij ook op momenten, NIET hebt "gespaard". Je bent de juiste persoon geweest op een moment in mijn leven, dat ik je nodig had. Bedankt!"
 

"Sven komt op mij over als een sympathieke man, die mij op mijn gemak weet te stellen, goed kan luisteren en zich in mij kan verplaatsen. Hij is belangrijk geweest in de keuzes die ik gemaakt heb. Dankzij hem, ben ik zzp-er geworden en heeft me zelfs in het proces nog begeleid. Ook hielp hij me bij het uitwerken van concept idee tot realisatie van mijn plannen en zelfs opzetten van mijn bedrijf.. Erg blij met hem."
 

"In mijn optiek hebben coaches en trainers, als ze worden ingehuurd door bedrijven, een verantwoordelijkheid naar bedrijf en trainee, en natuurlijk naar zichzelf. Hun rol is iemand prettiger en beter te laten functioneren in het bedrijf, en daar hoort een boel bij, ondermeer iemand zelfbewuster helpen maken. Sven en Lindha hebben dit meer dan overtroffen. een Echte aanrader voor uw bedrijf"
 

"Ik heb me ondertussen goed kunnen oriënteren op een nieuwe opleiding, dankzij Sven. Na vele teleurstellingen van mijn opleidingskeuzes, was ik mezelf en mijn keuzes zat en kwam ik via via bij S-Quisse coaching terecht. Een schot in de welbekende roos. Inmiddels zit ik nu op een leuke opleiding waar ik nog lang van wil genieten, Ik ben nu een half jaar verder op mijn gekozen opleiding en heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze. Mijn docent heeft mij verteld dat ik heel bewust ben van mezelf en daardoor mezelf ook erg goed ken. Ik denk dat dit mede door de gesprekken met Sven ontstaan is. Iets waar ik nog erg veel profijt van zal hebben; nu, en in de toekomst. Ik weet nu eindelijk wat ik leuk vind en wat ik niet leuk vind en kan hier inmiddels ook mee omgaan. Kortom, het traject bij S-Quisse Coaching heeft mij een flinke duw in de rug gegeven om door te gaan, in mezelf te geloven en niet op te geven als het even niet meer gaat."
 


 

S-QUISSE COACHING THE KEY TO INSPIRE YOU!
 

Mijnzzp.nl