RJRDesign

BedrijfRJRDesign
ProfielDeze pagina is 2663 keer bekeken.
AdresWeteringstraat 8
2023 RV Haarlem

31627888604
ContactStuur RJRDesign een bericht

RJRDesign

Profielpagina

RJRDesign

Bedrijfsinformatie

Op deze website vertel ik over mijn kennis en ervaring op het gebied van website ontwerp, en vooral wat ik kan betekenen voor iedere startende onderneming, of persoon die zichtbaar wil zijn op het Internet. Ik geef antwoord op veel vragen:

U wilt producten gaan verkopen via het Internet, maar u weet niet hoe u het technisch moet aanpakken? Ik zorg voor de registratie van uw naam, regel dat uw gegevens geborgd worden bij een zogenaamde hosting bedrijf, maak in samenspraak met u het ontwerp.

U heeft al een volledig ontwerp, maar wil het graag laten snel laten bouwen door een ZZp-er (zelfstandig zonder personeel)? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk 's avonds en overdag, in het weekend.

U heeft helemaal geen idee, behalve dan dat u een product verkoopt, dan wel een dienst levert, waarmee u via het Internet wilt adverteren, en bent dan ook op zoek naar iemand die het idee verder uitwerkt tot een werkend geheel? Laat het maar over aan RRdesign.

U hebt gehoord dat u via het internet kunt meten hoeveel belangstelling er is voor een product dat u wilt verkopen. Inderdaad: die mogelijkheden zijn er, en ik ben in staat daar een passen advies in te geven.

U wilt graag dat uw bedrijf op het Internet als eerste 'gegoogled' wordt? RRDesign gaat het regelen.

Geen uurtje factuurje, maar gewoon regelen? Ofschoon de schoorsteen wel moet blijven roken, houd ik er het principe op na, dat een afspraak een afspraak is en blijft. Na het maken van vele websites is het duidelijk dat de opdrachtgever eigenlijk nooit van te voren weet hoe het eindresultaat van een website eruit moet zien. Daarom werk ik het liefst op basis van een vaste prijs.

Beroep(en)

Contact

Stuur RJRDesign een bericht

Mijnzzp.nl