Quispa

BedrijfQuispa
ProfielDeze pagina is 47 keer bekeken.
AdresVan der Capellenweg 24
8141EH Heino

0643974022
ContactStuur Quispa een bericht

Quispa

Profielpagina

Quispa

Bedrijfsinformatie

Werkzaam als trainingsacteur en (co-)trainer.

Ik heb mij gespecialiseerd in de zorg (ouderen, ziekenhuis, ggz en huisartsen).

Alles wat ik in mijn leven leerde stel ik in dienst van het leerproces van de ander en daarin heb ik het meest te bieden als ik rollen kan mixen. Daarbij kies ik intuïtief de rol die op dat moment het beste past en switch ik evengoed van trainer of acteur naar verhalenverteller, coach, edutainer, muzikant of “levensfluisteraar ;-)”

Mijn rugzak is rijk gevuld na een loopbaan die liep van muziek en onderwijs (docent, consulent, muzikant, dirigent), via ict (ontwikkelaar, applicatiebeheerder, projectleider, teamleider), leren & ontwikkelen in de ouderenzorg (adviseur, projectleider, trainer) naar trainingsacteren en trainen. Ik ben opgeleid aan de Trainingsacteuracademie met masters Assessment en Zorg & Psychiatrie en daarnaast lid van de NVvT.

Ervaring heb ik met de volgende trainingsthema’s: omgaan met agressie en onbegrepen gedrag; gerontopsychiatrie; emotioneel aansluiten; specifieke en algemene gespreksvaardigheden; de omgang met leerlingen, mantelzorgers en/of familie; stoelentechniek (ggz); verpleegtechnische vaardigheden; Daarnaast voer ik eindgesprekken voor de gpv-, gvs- en evv opleiding.

Ik sta open voor suggesties, andere thema’s en elk sprankelend idee. Neem gerust contact op om te kijken of jouw vraag aansluit bij mijn expertise.

Beroep(en)

Contact

Stuur Quispa een bericht

Mijnzzp.nl