Quality Car DetailingQuality Car Detailing

BedrijfQuality Car DetailingQuality Car Detailing
ProfielDeze pagina is 878 keer bekeken.
AdresHandelsweg 37
6163AJ Geleen

+31610117725
ContactStuur Quality Car DetailingQuality Car Detailing een bericht

Bedrijfsinformatie

Over ons

Als Quality Car Detailing zijn wij gespecialiseerd in het detailleren van voertuigen zowel het interieur als het exterieur. Hierbij kunt u denken aan het perfectioneren en beschermen van lakwerk, chrome, kunstof, leder, textiel, wielen en koplampglazen. Hiernaast doen wij ook Glasscoatings aanbrengen. Ook bieden wij diverse doe het zelf producten aan van zorgvuldig geselecteerde merken. Deze selectie houd uiteraard in dat we als bedrijf over de volledige productkennis beschikken, en zo ook voor elke klant het juiste advies kunnen geven.

Quality Car Detailing

Als Quality Car Detailing zijn wij gespecialiseerd in het detailleren van voertuigen zowel het interieur als het exterieur. Hierbij kunt u denken aan het perfectioneren en beschermen van lakwerk, chrome, kunstof, leder, textiel, wielen en koplampglazen. Hiernaast doen wij ook Glasscoatings aanbrengen.

Ook bieden wij diverse doe het zelf producten aan van zorgvuldig geselecteerde merken. Deze selectie houd uiteraard in dat we als bedrijf over de volledige productkennis beschikken, en zo ook voor elke klant het juiste advies kunnen geven.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Quality Car DetailingQuality Car Detailing

Contact

Stuur Quality Car DetailingQuality Car Detailing een bericht

Mijnzzp.nl