PowerPoint Training

BedrijfPowerPoint Training
ProfielDeze pagina is 4435 keer bekeken.
AdresHotel de Wereldstraat 8
1318 AR Almere

036-8448684
ContactStuur PowerPoint Training een bericht
Extra informatieAmsterdam | Rotterdam | Utrecht

PowerPoint Training

Profielpagina

PowerPoint Training

Bedrijfsinformatie

Powerpoint Presentaties worden dagelijks gemaakt en gegeven. Aan klanten, medewerkers, collega's, op congressen en bijeenkomsten. Wil je stappen zetten met het verneteren van je powerpoint presentaties? Een professionele presentatie in powerpoint kunnen maken en geven? PowerPoint training (vormgeving voor niet vorngevers noemen we het) - om sneller, slimmer en effectiver te leren werken met PowerPoint. Deze cursus, workshop, training brengt je vooruit.

PowerPoint training voor professionals door professionals.

Ontdek de strategie en psychologie om PowerPoint in je voordeel te gebruiken. Energieke online sessies, live workshops of incompany met je collega's. Gebruik je PowerPoint zakelijk en wil je dat je hiermee ook online goed voor de dag komt en het effect met sprongen omhoog gaat?

Je kent de basis en nu vraag je je af hoe je de presentatie écht pakkend maakt? Mis deze met een 9,5 beoordeelde training niet. Strategische en praktische handvatten waarmee je zelf een sterke PowerPoint presentatie maakt en geeft. Zowel online als face-2-face. Dat geeft resultaat!

 

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur PowerPoint Training een bericht

Mijnzzp.nl