Perfect Pellet

BedrijfPerfect Pellet
ProfielDeze pagina is 280 keer bekeken.
AdresRondweg 11S
8091 XA Wezep

0622438062
ContactStuur Perfect Pellet een bericht
Extra informatiegranulita-pellets-kopen

Perfect Pellet

Profielpagina

Perfect Pellet

Bedrijfsinformatie

Perfect pellet is de nummer 1 aanbieder van Nederland als het gaat om kwalitatieve witte houtpellets. Perfect Pellet levert uitsluitend houtpellets uit de primaire houtverwerking. De houtpellets zijn DINplus, ENplus-A1 en FSC gecertificeerd. Heb je vragen over de levering, prijzen, afhalen of een overige vraag? Wij zijn zowel via ons telefoonnummer als mailadres goed bereikbaar en staan klaar om je vraag te beantwoorden. Wij helpen je graag verder!


Granulita Premium Pellets
Zoekt u witte pellets voor uw pelletkachel? Granulita houtpellets behoren tot de meest kwalitatieve pellets van Europa. De pellets zijn FSC, DIN-plus en ENplus-A1 gecertificeerd. Door deze hoge normen bent u verzekerd van premium kwaliteit.


Ikipele terraskachel
De IkiPele is een kleine, draagbare buitenkachel die brandt op houtpellets. Naast de behaaglijke warmte die deze terraskachel afgeeft is hij ideaal om buiten thee op warm te houden of marshmallows op te roosteren. De IkiPele is bijzonder functioneel en voor veel gelegenheden uiterst geschikt om mee te nemen zoals een dagje strand of park, de camping, een lange zomeravond of op het terras tijdens een koude winterse buitenavond.En belangrijk: de pelletkachel geeft bijna geen rook af. Weten hoe dit kan? Klik hier. De IkiPele pelletkachel werkt het beste op pellets van 100% naaldhout en is super gebruiksvriendelijk.


Service


Waar zitten wij:
Perfect Pellet is gevestigd op het industrieterein van Wezep. Het adres is Rondweg 11s. Vanaf de A28 is het makkelijk te bereiken. Na telefonisch contact staan wij voor u klaar om de pellets in te laden.
Vragen
Heeft u vragen over bijvoorbeeld de levering, prijs, afhalen of een overige vraag? Wij zijn op meerdere manieren bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden! 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Perfect Pellet

Contact

Stuur Perfect Pellet een bericht

Mijnzzp.nl