PeBa Personeelsdiensten

BedrijfPeBa Personeelsdiensten
ProfielDeze pagina is 1227 keer bekeken.
AdresDe Hoge Brug 4
6581 AJ Malden

024 3573800
ContactStuur PeBa Personeelsdiensten een bericht

Bedrijfsinformatie

Actief in diverse branches

De behoefte aan geschoold vakpersoneel in de technische branche blijft bestaan. PeBa bemiddelt in technisch vakpersoneel voor diverse markten. Vanuit onze vestiging in Duitsland en Nederland bedienen wij de markt efficifiënt. Onze uitgebreide expertise in diverse branches en ons innovatieve karakter, maken PeBa Personeelsdiensten tot een gesprekspartner die aan een half woord genoeg heeft.

Het succes en onze onderscheidende kwaliteiten zijn gebaseerd op kernbegrippen die diep geworteld zijn in onze organisatie: betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie en respect. Dit uit zich in een hoge mate van vriendelijkheid en vakkennis.

Werving en selectie

U heeft een vacature binnen uw bedrijf maar niet de tijd, het budget of kennis om tot een goede invulling hiervan te komen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. PeBa Personeelsdiensten is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in werving en selectie. Alleen bij een geslaagde bemiddeling wordt een tarief in rekening gebracht.

Het te betalen tarief is afhankelijk van het niveau van de functie en het bruto loon. Alle wervingsactiviteiten via externe media komen voor onze rekening. Vraag vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf bij ons op.

Beroep(en)

Contact

Stuur PeBa Personeelsdiensten een bericht

Mijnzzp.nl