PSI Feenstra

BedrijfPSI Feenstra
ProfielDeze pagina is 4255 keer bekeken.
AdresUranusbaan 14
8802 BH Franeker

0517-850851
ContactStuur PSI Feenstra een bericht

PSI Feenstra

Profielpagina

PSI Feenstra

Bedrijfsinformatie

PSI Feenstra en Feebe, toonaangevend in jachtuitrusting

Philippus Feenstra, de ondernemer die in 2008 PSI Feenstra oprichtte, is al sinds 1998 actief in de (scheeps)techniek. De ervaring die hij in al die jaren heeft opgebouwd heeft er toe geleid dat PSI Feenstra een zeer gerespecteerde speler is geworden in de mondiale wereld van de megajachtbouw.

Feebe

PSI Feenstra voert het gerenommeerde merk Feebe. Feebe is afgeleid van ‘Feenstra Boarding Equipment’. Binnen het merk Feebe is het mogelijk de gehele boarding equipment van een megajacht te leveren als één pakket. Op deze manier kunnen de diverse deelsystemen op de beste manier op elkaar worden aangepast. Feebe is het huismerk van PSI Feenstra. Onder deze naam bedenkt, ontwikkelt, construeert en levert PSI Feenstra een complete range producten, binnen  twee afzonderlijke productlijnen die ‘Luxury’ en ‘Explorer’ zijn genoemd.

Paserelles
Boarding ladders
Dekkranen
Overheadkranen
Specials

Dit zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten die een hoge mate van vakmanschap laten zien. Een team van professionals is bij het ontwerp, het design, de hydrauliek, de constructie, de productie, de afwerking, de installatie, de oplevering en de inbedrijfstelling, de service en de aftersales betrokken. Altijd met het hoogste kwaliteitsniveau voor ogen. Op alle vlakken.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van PSI FeenstraAfbeelding van PSI FeenstraAfbeelding van PSI Feenstra

Contact

Stuur PSI Feenstra een bericht

Mijnzzp.nl