OvernameAdvies

BedrijfOvernameAdvies
ProfielDeze pagina is 639 keer bekeken.
AdresBurgemeester Haspelslaan 13
1181 NB Amstelveen

020 - 760 1999
ContactStuur OvernameAdvies een bericht

OvernameAdvies

Profielpagina

OvernameAdvies

Bedrijfsinformatie

Overname Advies helpt eenmanszaken en ZZP'ers zelf gemakkelijk zijn of haar bedrijf te verkopen. Dit doet Overname Advies door nuttige apps beschikbaar te stellen die helpen bij de verscheidene aspecten die komen kijken bij een overname proces.

Deze apps zijn kosteloos en vrijblijvend in gebruik. Soms, heb je echter een second opinion nodig van een expert. In zo een geval kun je gemakkelijk de persoonlijke maatwerk ondersteuning van de gecertificeerde adviseurs aangesloten bij het platform raadplegen.

De kosten hiervan worden transparant aan jou teruggekoppeld. Zodat je een weloverwogen besluit kan nemen of de kosten opwegen tegen de baten van uitbesteden. Je zult zien dat het verkopen van je bedrijf helemaal niet zo ingewikkeld is als je jezelf van te voren wellicht ingebeeld hebt.

Veel aspecten kun je zelf vrijwel net zo goed regelen als een adviseur. Andere aspecten wellicht minder, maar die kun je dan gericht laten doen. Om zodoende (onnodige) kosten zoveel mogelijk terug te dringen en dus meer over te houden aan de verkoop van jouw zaak.

Raadpleeg het bedrijf verkopen stappenplan om overzicht te krijgen omtrent de vijf stappen die komen kijken bij een exit.

De kennisbank: https://www.overnameadvies.nl/kennisbank

Snelle vragen tussendoor? Raadpleeg Mac, een digitale adviseur (chatbot) die je direct verder kan helpen met veelgestelde vragen en obstakels waar ondernemers over struikelen bij een verkoop.

Beroep(en)

Contact

Stuur OvernameAdvies een bericht

Mijnzzp.nl