Nieuwenhuis Oefentherapie en Training

BedrijfNieuwenhuis Oefentherapie en Training
ProfielDeze pagina is 557 keer bekeken.
AdresKopsstraat 1
2152 CV Nieuw-Vennep

+31611755616
ContactStuur Nieuwenhuis Oefentherapie en Training een bericht

Bedrijfsinformatie

Personal Training in Nieuw Vennep, voor iedereen die serieus aan de gang wilt met zijn of haar doelstelling. Ik ben niet jouw gemiddelde trainer die zegt wat je moet eten. Ik maak jou zelfredzaam in jouw eigen levensstijl. We doen alles stap voor stap en bekijken wat het beste bij jou past.

- Personal Training - Afvallen - Spiermassa aankomen - Oefentherapie - Klachtenbehandeling

Als je een 3 weken programma verwacht met rigoreuze resultaten dan zijn wij NIET voor jou. Wil je stap voor stap een resultaat voor altijd? Dan ben jij meer dan welkom. Tot snel, Brendan Personal Trainer Nieuw Vennep.

Waarom begeleid worden door Brendan Nieuwenhuis?

Ik streef er naar om mensen meer- en op een betere manier te laten bewegen, zodat zij meer uit hun leven kunnen halen. Dit noem ik kwaliteit door bewegen. Je hebt maar één lijf, en de waarheid is dat je bepaalde dingen pas zal missen als je ze niet meer kan. Daarom vind ik het belangrijk dat het de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Wordt jij beperkt door het kunnen van je lichaam of wil jij graag aan je persoonlijke doelen werken? Dan ben je bij Nieuwenhuis Oefentherapie en Training aan het juiste adres!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Nieuwenhuis Oefentherapie en Training

Contact

Stuur Nieuwenhuis Oefentherapie en Training een bericht

Mijnzzp.nl