NanoProfs Holland

BedrijfNanoProfs Holland
ProfielDeze pagina is 1939 keer bekeken.
AdresSumatrastraat, 18
2612AM Delft

0850601501
ContactStuur NanoProfs Holland een bericht
Extra informatieFinsulatefolie | CleanEdge | exclusieve-coatings

NanoProfs Holland

Profielpagina

NanoProfs Holland

Bedrijfsinformatie

Het adres voor een houtsteenmetaalglascoating of een antifouling behandeling.

Daarom heeft NanoProf's zich gespecialiseerd en gecertificeerd in het aanbrengen van 100% biologische nanocoatings dat ontwikkeld is voor vele verschillende sectoren, waaronder de voedings & staal-industrie, bouw, scheepvaart, zonnepanelen sector, en ook zeker de particulieren sector speelt een grote rol in ons bestaan. Onze coatings zijn transparant, foodsafe, slijtvast en kleurvast. Wilt u meer te weten komen over onze producten?

Wilt u nog maar 1x per jaar dat de glazenwasser uw pand komt wassen? Neem een glascoating, Wilt u dat uw gevels geen vocht doorlaten? Neem een steencoating, Wilt u dat uw hout niet weg rot? Neem een houtcoating, Wilt u het rendement van de zonnepanelen behouden? Neem een solarcoating,

Dankzij NanoPhos SA importeerd NanoProf's Holland producten die veelvoorkomende problemen effectief oplossen. We gebruiken meerdere nanotechnologie-gedreven formuleringen om functionaliteit toe te voegen en de energie-efficiëntie in gebouwen en bouwprojecten te verhogen. We brengen innovaties over van onze producenten en in de handen van consumenten. Door te profiteren van de voordelen van nanodeeltjes voor de eindgebruiker, biedt NanoProf's oplossingen voor veelvoorkomende "vervelende" problemen zoals vocht, virussen, schimmel en thermische isolatie. Onze visie is duidelijk: "Tune the nanoworld to serve the macroworld" - eenvoudig gezegd: nanodeeltjes voorzien in de behoeften van de mens.

NanoProfs Holland is één van de voorbeelden hoe innovatieve coatings kan worden gebruikt om oppervlakken te beschermen tegen vloeistoffen, thermische veranderingen, chemicaliën, virussen/bacteriën, vochtindringing en vuil. Nanotechnologie is niet nieuw en u heeft er misschien al eerder van gehoord? maar Niet veel mensen kennen echter de voordelen en het algemene gebruik deze coatings.

Het aanbrengen van NanoPhos coatings is hoogwaardig, betrouwbaar en milieuvriendelijk. de producten zijn voor: waterafstotend, thermisch isolerend, reinigend en voor het beschermen van oppervlakken zoals tegels, muren, metalen, beton en producten voor het ontbinden van gasverontreinigende stoffen.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van NanoProfs HollandAfbeelding van NanoProfs HollandAfbeelding van NanoProfs Holland

Contact

Volgen op Twitter

Stuur NanoProfs Holland een bericht

Mijnzzp.nl

JUISTE ADRES VOOR HOUT, STEEN, METAAL, GLAS OF ANTIFOULING NANO BEHANDELING € 35

Wij van NanoProf's Holland voorkomen met onze BioCoat nano coating producten aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, virussen, erosie en verkleuring. De duurzame maar vooral biologische BioCoat nano coatings zijn momenteel de meest zinvolle bescherming voor al uw eigendommen. BioCoat nano coatings maakt het gemakkelijk om staal constructies, glas in het algeme...

Mijnzzp.nl