Maryamma Djembe Workshops

BedrijfMaryamma Djembe Workshops
ProfielDeze pagina is 5394 keer bekeken.
AdresHermelijnkoog 46
1822CB Alkmaar

0616927322
ContactStuur Maryamma Djembe Workshops een bericht

Bedrijfsinformatie

Maryamma Djembe Workshops & Bedrijfsarrangementen

In deze workshops staan plezier en enthousiasme voorop!

Wij komen op locatie met een origineel Afrikaanse djembe voor alle deelnemers, een ervaren instructeur en een begeleider(s) op de bastrommels (doundouns genaamd) Doundouns zijn het hart van de Afrikaanse ritmes. Onze begeleiders zorgen voor een basis ritme wat iedereen direct aanspreekt en dat uitnodigt om mee te trommelen.

Met eenvoudige ritmische patronen wordt een muziek stuk met meerdere partijen opgezet. Als alle afzonderlijke partijen duidelijk zijn volgt na 60 minuten een pauze. Na de pauze worden alle partijen samengevoegd . Aangevuld met kleine percussie instrumenten sluiten we de workshop af met een swingend eindresultaat.

Decor en geluid

Met ons Afrikaans decor, creëren wij in uw ruimte een warme sfeer waardoor u zich even in Afrika waant. Tevens beschikken wij over een professionele geluidsinstallatie zodat onze instructeur ook bij grotere groepen duidelijk verstaanbaar is. Ook kunnen we voor de workshop en tijdens de pauze voor passende achtergrond muziek zorgen.

U ontvangt als aandenken een geluidsopname van de workshop.

Arrangementen

Maryamma’s Djembe en Percussie workshops kunnen gecombineerd worden met een keur aan andere activiteiten.

U kunt daarbij denken aan:

Creatieve activiteiten zoals koken, tekenen, schilderen, sieraden maken en beeldhouwen. Outdoor activiteiten zoals kano varen, karten, solex rijden, mountenbiken, survivallen en wand klimmen.

U kunt uw arrangement naar eigen keuze samenstellen of gebruik maken van de door ons samengestelde arrangementen. Sommige activiteiten zijn door de aard van de activiteit locatie gebonden. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een passend programma en een offerte op maat. In overleg is alles mogelijk en een bijzondere uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg.

Locaties

De Maryamma workshops kunnen op diverse locaties plaatsvinden. Op uw bedrijf, in uw tuin, maar ook speciale locaties zoals een molen, boerderij, koetshuis een oud station behoren tot de mogelijkheden.

Personeelsfeest
Bedrijfsuitje
Afscheidsfeest
Themadag
Schoolproject
 Teambuilding
Kennismakings workshop
Netwerkbijeenkomst
Actieve bedrijfspresentatie
 Verjaardag
Bruiloft
Reuni
Familiedag
Jubileum

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Maryamma Djembe Workshops een bericht

Mijnzzp.nl