Lindemann Nederland VOF

BedrijfLindemann Nederland VOF
ProfielDeze pagina is 802 keer bekeken.
AdresDamsterweg 2
9628BT Siddeburen

0631787010
ContactStuur Lindemann Nederland VOF een bericht

Bedrijfsinformatie

Welkom bij Dutch Performance Products (DPP). DPP is onder andere importeur en leverancier van de kwalitatief hoogwaardige producten van Lindemann Performance Products afkomstig uit Denemarken.

De producten van Lindemann bestaan voor een zeer groot gedeelte uit chemische werkzame stoffen, waardoor ze allemaal van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn. Bij ons vindt u onder andere producten voor uw auto, maar bijvoorbeeld ook voor de industrie.

Lindemann biedt voor bijna elk probleem op het gebied van smering of vervuiling een oplossing. Naast ons uitgebreide assortiment aan additieven en smeermiddelen bieden wij ook maatwerk oplossingen.

Lindemann additieven kopen? De olie-, radiator- en brandstofadditieven voor de automotive zijn verkrijgbaar via dealers en de DPP shop. Verder kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service. Wij werken met een vast contactpersoon wat zorgt voor flexibiliteit en duidelijkheid!

Importeur en leverancier van hoogwaardige kwaliteit additieven en smeermiddelen. Onder andere het reinigen van het roetfilter is mogelijk met een additief van Lindemann. Daarnaast biedt Lindemann smeermiddelen en additieven voor de landbouw, binnenvaart, transport en industrie. Maar ook additieven voor de automotive markt.

Beroep(en)

Contact

Stuur Lindemann Nederland VOF een bericht

Mijnzzp.nl