Klokkenshop.com

BedrijfKlokkenshop.com
ProfielDeze pagina is 596 keer bekeken.
AdresMasselinklaan 2
7065 AG Sinderen

0315 323 159
ContactStuur Klokkenshop.com een bericht

Klokkenshop.com

Profielpagina

Klokkenshop.com

Bedrijfsinformatie

Online klokken winkel. Honderden nieuwe klokken van vooraanstaande top merken zoals Karlsson, Vinox, Jeka en AMS. Ook voor fraaie wekkers kunt u bij ons terecht. Zo komt u als ZZP'er nooit meer te laat voor een afspraak.

Alle klokken en wekkers komen met 2 jaar garantie. Mocht reparatie in later stadium nodig zijn dan kunt u bij ons terecht voor deskundige service.

Over klokkenshop.com

Klokkenshop.com is de online klokkenwinkel van het in klokken gespecialiseerde bedrijf Even-Tijdcentrum v.o.f. Wij bieden een uitgebreid assortiment met kwaliteitsklokken aan. Een groot gedeelte van de klokken zijn van Duits fabricaat en beschikken over Duitse kwaliteitsuurwerken. De meeste klokken zijn op voorraad. Dit staat per product weergegeven middels de levertijd.

Middels het grote online assortiment proberen wij er voor te zorgen dat iedereen die op zoek is naar een nieuwe kwaliteitsklok het gewenste model kan vinden.

Zo zijn er naast de quartz klokken op batterij ook nog een ruime collectie mechanische klokken leverbaar.

Wij vinden het belangrijk dat een aangeschafte klok naar wens is en dit ook lang zo zal blijven. Daarom is er voor gekozen om uitsluitend hoogwaardige producten te leveren. Door ruim 35 jaar ervaring met verkoop en reparatie van vele soorten klokken kunnen wij onze klanten een goede service garanderen en alle producten leveren met 24 maanden garantie. Ook na de garantieperiode kunt u blijven profiteren van het advies en eventuele reparaties van de klokken.

Zie: onze website

Beroep(en)

Contact

Stuur Klokkenshop.com een bericht

Mijnzzp.nl