Kim Luitjes Virtueel assistent

BedrijfKim Luitjes Virtueel assistent
ProfielDeze pagina is 1969 keer bekeken.
AdresDe Wetering 31
1741 DK Schagen

0612399966
ContactStuur Kim Luitjes Virtueel assistent een bericht
Extra informatiediensten

Bedrijfsinformatie

Als virtueel assistent ontlast ik ondernemers die groeien, maar die door gebrek aan tijd of expertise niet de stappen kunnen maken die ze voor ogen hebben. Ik scheid hoofd- van bijzaken. In chaos breng ik structuur. Ik denk met je mee én vooruit, altijd met focus op de groei van jouw bedrijf en jouw functioneren daarin.

Als virtueel assistent help en ondersteun ik jou zodat jij je kunt richten op jouw core business. Het inhuren van een VA is heel eenvoudig. Samen bekijken we welke werkzaamheden ik voor jou kan uitvoeren. Je zult zien dat een virtueel assistent zich in no time terugverdient.

Groeien met jouw bedrijf

Jij wil groeien met jouw bedrijf. Maar daar heb je het soms even te druk voor. Dat snappen wij als geen ander. Hoe heerlijk zal het zijn als je iemand hebt die je werk uit handen neemt. We zitten vol energie en stropen onze mouwen graag voor jou op!

Of het nu een grote of kleine klus is, een standaard aantal uur per week of dat je iemand zoekt op flexibele basis; wij denken graag met je mee. We bieden je een team van experts op afstand, van online marketeer tot projectcoördinator.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Kim Luitjes Virtueel assistent

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Kim Luitjes Virtueel assistent een bericht

Mijnzzp.nl