Kawin

BedrijfKawin
ProfielDeze pagina is 5756 keer bekeken.
AdresBoltelaan 36
7431 ZH Diepenveen

06-42018037
ContactStuur Kawin een bericht
Extra informatiewerkgebied

Kawin

Profielpagina

Kawin

Bedrijfsinformatie

Gaat u verhuizen en kunt u wel enige hulp gebruiken? Of geeft u het liever helemaal uit handen? Heel begrijpelijk, want een verhuizing is één van de meest stressvolle gebeurtenissen. KaWin weet wat er allemaal in een kort tijdsbestek geregeld moet worden en begeleidt uw verhuizing van begin tot eind.

Ontruiming

Moet u als familie of nabestaanden een huis ontruimen wegens opname in een verpleeghuis of overlijden en ziet u daar erg tegen op? Of heeft u gewoon de tijd niet? KaWin regelt het en neemt u alles uit handen.

Nalatenschapdossier

Een nalatenschapdossier is een naslagwerk waarin alle relevante persoonsgegevens over verzekeringen, lidmaatschappen, abonnementen, financiën en belastingen zijn gebundeld. Ook wanneer 1 van de beide partners de administratie en de financiën regelt, kan een nalatenschapdossier veel kopzorg voorkomen. KaWin helpt met het samenstellen en bijhouden van een nalatenschapdossier, zodat in geval van langdurige ziekenhuisopname of overlijden duidelijk is wat er allemaal geregeld moet worden.

Opruimen en ordenen

Het is hoog tijd de zolder of de garage eens op te ruimen of de administratie op orde te brengen, maar u komt er maar niet toe? KaWin kan het voortouw nemen of u de helpende hand bieden. Zowel eenmalig als op gezette tijden.

Meer informatie is te vinden op www.kawin.nl of via H. Kastelein 06-42018037.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van KawinAfbeelding van Kawin

Contact

Stuur Kawin een bericht

Mijnzzp.nl