KICSI STYLING

BedrijfKICSI STYLING
ProfielDeze pagina is 1055 keer bekeken.
Adres8023XB Zwolle
0633786310
ContactStuur KICSI STYLING een bericht

KICSI STYLING

Profielpagina

KICSI STYLING

Bedrijfsinformatie

KICSI STYLING

Hey jij, ik ben Nikita Franken, eigenaresse van KICSI styling te Zwolle.

Van kinds af aan ben ik al gepassioneerd over het ontwerpen en stylen van woningen en bedrijven. Ik heb diverse opleidingen op MBO en HBO kunstacademie niveau afgerond. Allemaal op het gebied van interieur vormgeving en styling.

Nadat ik had ontdekt dat ik meer uit mezelf wilde halen, ben ik dit styling en adviesbureau begonnen. Nu kan ik onder de naam KICSI styling ongeremd prachtige interieurplannen ontwerpen en stylen zonder grenzen. 

Laat je verrassen door mijn portfolio en wie weet, maak ik straks onder het genot van een kop koffie of thee, jouw dromen waar!

INTERIEURADVIES

Tijdens een interieuradvies wordt besproken wat de oplossing is van het probleem waar je tegenaan loopt. Dit kan een eenvoudige plattegrond zijn, maar ook een compleet inrichtingsplan.

Zo wordt tijdens een compleet inrichtingsplan de sfeer bepaald door middel van een sfeerbeeld met kleuren en materialen. Dit is de basis waarmee verder wordt gebouwd aan een 2D en een 3D geheel, met een eventueel verlichtingsplan. Alles lever ik netjes digitaal aan, waarmee jezelf verder kunt. Heb je nog een laatste hand nodig, dan kan er ook voor gezorgd worden dat meubels, schilder- en eventueel ander kluswerk voor je gedaan wordt.

Het in 3D brengen van een ruimte, toont direct hoe de nieuwe inrichting zal zijn. Van een kleine kinderkamer tot projectinrichting. Van werkruimte tot etalage. Alles is mogelijk, in welke fase ook.
KICSI styling maakt het!

Beroep(en)

Contact

Stuur KICSI STYLING een bericht

Mijnzzp.nl