Je Lijf in BalanZ

BedrijfJe Lijf in BalanZ
ProfielDeze pagina is 660 keer bekeken.
AdresDampolder, 5
3991ZD Houten

0683414939
ContactStuur Je Lijf in BalanZ een bericht

Je Lijf in BalanZ

Profielpagina

Je Lijf in BalanZ

Bedrijfsinformatie

Als gediplomeerd gewichtsconsulent in Houten kan ik je helpen om een gezond gewicht te bereiken en dit te behouden. Of je nu wilt afvallen of juist wat in gewicht wilt aankomen. Het doel is altijd dat jij je energieker en gezonder gaat voelen, maar vooral meer “Zelfbewust en Zeker”, vandaar de Z in “JeLijfinBalanZ”.

Ik ga je leren hoe je door verantwoorde keuzes te maken, gezond en vooral lekker kan blijven eten zonder ingewikkelde diëten, shakes of maaltijdvervangers.

Bij een gezonde levensstijl hoort ook regelmatig bewegen, bij voorkeur in de buitenlucht. Ook hierin kan ik je adviseren en desgewenst begeleiden.
Met persoonlijke begeleiding is afvallen echt minder moeilijk en zul je zien dat jij veel sterker bent dan je denkt. Wanneer jij je doel hebt bereikt en niet terug wilt vallen, kun je kiezen voor “stok-achter-de-deur-consults”, waarin we wegen, meten en evalueren. Deze korte consults dienen als motivatie en extra stimulans.

Ik werk volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad, door het Voedingscentrum vertaald in de welbekende “Schijf van Vijf”. Als je volgens deze richtlijnen eet, behaal je winst voor je gezondheid en krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen om je fit te voelen.

Beroep(en)

Contact

Stuur Je Lijf in BalanZ een bericht

Mijnzzp.nl