Intermijn

BedrijfIntermijn
ProfielDeze pagina is 657 keer bekeken.
AdresOudegracht 294
3511 NX Utrecht

0302054444
ContactStuur Intermijn een bericht

Intermijn

Profielpagina

Intermijn

Bedrijfsinformatie

Intermijn is een studiekeuze organisatie, waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Intermijn heeft verschillende vormen van studiekeuzebegeleiding. Bij Intermijn leer je door te doen. Of je nu deelneemt aan de de individuele begeleiding of het intensieve tussenjaarprogramma: je komt in actie, probeert nieuwe dingen uit en reflecteert hierop, samen met anderen.

De programma’s van Intermijn leveren je een flinke dosis zelfkennis, zelfvertrouwen en een open en onderzoekende houding op, waarmee het kiezen van een studie die bij jou past een stuk eenvoudiger wordt.

Met het studiekeuzeprogramma van Intermijn ontdek je wie je bent en wat je wilt. Het programma duurt drie of zes maanden en start meerdere keren per schooljaar. In een groep van tien studenten volg je een intensief en uitdagend programma van vier dagen per week. Zo krijg je professionele hulp bij je studiekeuze

Bedrijfsbezoeken, samenwerkingsopdrachten, coaching en sportieve- en creatieve uitdagingen maken deel uit van het programma.

In een paar maanden leer jij de juiste studiekeuze maken.

Beroep(en)

Contact

Stuur Intermijn een bericht

Mijnzzp.nl