Hemdvoorhem

BedrijfHemdvoorhem
ProfielDeze pagina is 199 keer bekeken.
AdresJadelaan 25
2132 XX Hoofddorp

0208203744
ContactStuur Hemdvoorhem een bericht

Hemdvoorhem

Profielpagina

Avatar van Hemdvoorhem

Bedrijfsinformatie

Hemdvoorhem maakt het leven makkelijker van mannen en diens metgezellen. Dit doet Hemdvoorhem met name door het aanbieden van de grootste collectie aan strijkvrije overhemden van de Benelux. Strijkvrije overhemden besparen veel tijd en frustratie. Strijkvrije overhemden zijn nog lastig te vinden in stenen winkels, maar online via de website van hemdvoorhem is dit een fluitje van een cent. De voorwaarden zijn uitermate gunstig. Sowieso is er altijd sprake van kosteloze verzending en retour. Je kunt dus nooit een flater begaan door te bestellen. Bevalt het kledingstuk niet, dan retourneer je deze.

Het totale assortiment overhemden die strijkvrij zijn kan men hier vinden:
https://www.hemdvoorhem.nl/strijkvrije-overhemden.

Je vindt hier strijkvrije overhemden in alle maten, soorten en kleuren. Vaak ook met fikse kortingen. Alle merken aangeboden op Hemdvoorhem zijn top merken. Geen merken die besparen op kwaliteit. Denk aan het toonaangevende Olymp, Casa Moda, Marvelis, Seidensticker (overzicht), en meer.

Hemdvoorhem is ook een uitstekende plek om een leuk cadeau te vinden voor een jongen of een man. Ideaal dus voor bijv. Valentijnsdag, een verjaardag, of gewoon om iets leuks te geven aan een geliefde, familielid of relatie.

Overige specialisaties van Hemdvoorhem:

- https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden
- https://www.hemdvoorhem.nl/heren-ondergoed
- https://www.hemdvoorhem.nl/herensokken

Bij hemdvoorhem bestel je sowieso altijd veilig. De webwinkel is beveiligd met een SSL certificaat, en is aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk. De klantenservice staat bekend als uitmuntend. Op de review platform Kiyoh scoort hemdvoorhem op moment van schrijven maar liefst een 9.3/10 uit meer dan honderd recente beoordelingen. Goed om te weten is dat Hemdvoorhem ook een stylist in dienst heeft waarbij je kosteloos stijl en kleding advies kunt aanvragen. 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van HemdvoorhemAfbeelding van Hemdvoorhem

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Hemdvoorhem een bericht

Mijnzzp.nl