Gifts and More

BedrijfGifts and More
ProfielDeze pagina is 6166 keer bekeken.
AdresTelfordstraat 41
8013 RL Zwolle

0384669995
ContactStuur Gifts and More een bericht
Extra informatiekokosmat | landelijkewoonaccessoires

Gifts and More

Profielpagina

Gifts and More

Bedrijfsinformatie

Gifts & More verkoopt landelijke woonaccessoires online. Het productassortiment bestaat uit verschillende sierkussentjes, deurmatten, knuffels, kaarsenstandaards, kaarsen, deurstoppers en verschillende decoraties.

De landelijke woonstijl bestaat uit woonaccessoires van verschillende luxe materialen. Bijvoorbeeld kussens in beige- en bruintinten en houten hangers. Om de landelijke stijl compleet te maken heeft Gifts & More de categorie Back2Nature. In deze productcategorie zijn prachtige grote vachten te vinden, maar ook afworpstangen en geweien. 

Gifts & More heeft verder veel kokos deurmatten. De deurmatten hebben grappige teksten, voor een onvergetelijk welkom. Ook deurmatten met afbeeldingen van dieren. Zoals een kokos deurmat met een afbeelding van een mopshond of een Jack Russell.

De webshop verkoopt ook de unieke Gobelin stijl, voor een koninklijke sfeer in huis. Naast de (landelijke) woonaccessoires heeft Gifts & More ook keuken- en tuinaccesoires, zoals tuinbanken, loungeset en keukentextiel. 

Bekijk alle woonaccessoires op onze website www.giftsmore.nl. 

Bij een bestelling vanaf €25,- zijn er geen verzendkosten.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Gifts and MoreAfbeelding van Gifts and MoreAfbeelding van Gifts and More

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Gifts and More een bericht

Mijnzzp.nl