Fast Furious Scooters

BedrijfFast Furious Scooters
ProfielDeze pagina is 877 keer bekeken.
AdresKoperweg 21
2401 LH Alphen aan den Rijn

09003278387
ContactStuur Fast Furious Scooters een bericht

Fast Furious Scooters

Bedrijfsinformatie

Op zoek naar een echt unieke scooter? Dan zit je goed bij Fast Furious Scooters special shop. De scooter specialist van Nederland. Binnen de webwinkel vind je alle toonaangevende scooter merken zoals onder meer Vespa, Peugeot en Kymco. Maar ook van de goedkopere docht kwalitatieve scooter modellen uit China is een groot aanbod te vinden.

Scooters kunnen gekocht worden of indien financieel beter uitkomt, kan men kiezen voor een lease (meer informatie). Voor alle smaken en doeleinden is hier een scooter te vinden. Er zijn sportieve modellen. Maar ook meer esthetische vintage edities. Laat de naam van de onderneming je niet misleiden.

Ook andere tweewielers kun je vinden bij Fast en Furious. Zoals de e-bike. Maar ook de scootmobiel. Nieuw op moment van schrijven zijn de elektrische steppen. Zo nieuw zelfs dat ze op dit moment van schrijven nog niet toegestaan zijn op de Nederlandse openbare weg (november 2019). Maar deze steppen zijn wel uitermate handig op dit moment bijvoorbeeld voor op eigen terrein bij bedrijven.

Sommige bedrijven hebben gigantische magazijnen en grond. En dan is het handig om een laagdrempelig milieu vriendelijk vervoers middel ter beschikking te hebben zoals de elektrische step (te vinden hier). 

Waar Fast en Furious ook met name om bekend staat zijn de custom modellen scooters. Dit zijn scooters die je in geen enkele andere scooter winkel zult vinden nergens ter wereld niet. Zo zijn er hippe met de hand samengestelde Vespa modellen, overzicht.

Ook omtrent alle mogelijke scooter accessoires ben je hier aan het juiste adres. Overigens is het kosteloos om bestelde accessoires te laten monteren, denk bijvoorbeeld aan een retro uitvoering windscherm.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Fast Furious ScootersAfbeelding van Fast Furious ScootersAfbeelding van Fast Furious Scooters

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Fast Furious Scooters een bericht

Mijnzzp.nl