Fabulous Flowers

BedrijfFabulous Flowers
ProfielDeze pagina is 537 keer bekeken.
AdresBrederode 10
4281 JG Andel
ContactStuur Fabulous Flowers een bericht

Fabulous Flowers

Profielpagina

Fabulous Flowers

Bedrijfsinformatie

Onze naam zegt het al... Fabulous zijn onze prachtige kunstbloemen en decoratietakken. Voor ieder interieur is er zijden bloem of kunsttak die een meerwaarde geeft. Bij je thuis, op kantoor of een andere werkruimte, winkeletalages, het vakantiehuisje.

Onze kunstbloemen en kunsttakken zijn echt overal toepasbaar. Ze blijven lang mooi zonder dat de kwaliteit of uitstraling minder wordt. Veel takken zijn buigzaam door toepassing van een metalen draadje. Hierdoor kun je ze zo stylen dat ze nog echter lijken.

Over ons

Graag delen we onze liefde voor mooie interieuraccessoires met je. Ontdek onze exclusieve collectie en laat je inspireren. Ingetogen of juist kleurrijk, stoer, modern of chique, voor ieder interieur hebben wij een passende ‘fabulous flower’. Niet gevonden wat je zoekt?

We hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers en kunnen bijna alle mogelijke soorten, maten en kleuren kunsttakken leveren, snel en ook grote aantallen. Stuur ons een berichtje en we gaan met veel genoegen voor je aan de slag!

Beroep(en)

Contact

Stuur Fabulous Flowers een bericht

Mijnzzp.nl