Eurydice Coaching Consultancy

BedrijfEurydice Coaching Consultancy
ProfielDeze pagina is 305 keer bekeken.
AdresBoekweitstraat 79
2153 GK Nieuw Vennep

06-82946882
ContactStuur Eurydice Coaching Consultancy een bericht

Bedrijfsinformatie

Eurydice Coaching & Consultancy

Coachingstrajecten waarin je de regie op jouw leven, werk, tijd en agenda terug krijgt. Vanuit jouw eigen leiderschap. Hou weer van je leven met energie en vreugde.

Een echt verhaal

Bij mijn coaching gaat het altijd om het échte verhaal. Ik geloof er niet in dat het leven 100% maakbaar is en dat het alle dagen volmaakt is. Ieders leven bestaat uit hoogte en diepte punten en situaties waar je geen controle over hebt. Hetgeen waar je wel mee aan de slag kunt gaan, is dat deel waar je wel invloed op kunt uitoefenen.

Hoe pak je door persoonlijk leiderschap de regie terug op jouw leven? Hoe ziet jouw leven eruit als je er intensief van geniet? Vanuit genoegen, balans en met energie. Waardoor je de weerbaarheid en veerkracht hebt om de mindere en zelfs slechte tijden in je leven beter op te verwerken.

Gespecialiseerde en deskundige begeleiding

Elke cursus, bijeenkomst, training of coaching is georiënteerd op jouw groei en ontwikkeling. Met focus op het bereiken van resultaten. De coaching is zo opgebouwd dat jij aan de slag gaat met jouw eigen talenten, eigen inzichten én eigen kwaliteiten.

De professionele technieken, informatie en hulpmiddelen die bij de coaching worden gebruikt heb ik, Eurydice, geleerd in diverse opleidingen en cursussen zoals leiderschapscoaching, NLP, systemisch werken én holistisch leven trainingen. 

Neem de uitdaging aan en ga ervoor

Kom in actie en haal resultaat. Natuurlijk, je moet inspanningen leveren om resultaten te halen. De cursussen, trainingen en coaching van Eurydice Coaching zijn erop ingericht om jou te helpen in eenvoudige stappen. Je zult je hierbij volledig kunnen richten op de kennis, hulpmiddelen en opdrachten die je worden geboden .

Je gaat aan de slag met eigen talenten, inzichten en kwaliteiten. De gereedschappen en het raamwerk worden op energieke wijze met jou gedeeld. Jij vult het op een laagdrempelige wijze in. Met het unieke wat bij jou werkt en wat bij jou aansluit. Zo ga je naar jouw volgende niveau.

Doel: Leef jouw eigen leven!

Uitgangspunt: Leer jezelf beter kennen!

Pak de regie over jezelf. Leef met energie, vreugde en veerkracht.

 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Eurydice Coaching  ConsultancyAfbeelding van Eurydice Coaching  Consultancy

Contact

Stuur Eurydice Coaching Consultancy een bericht

Mijnzzp.nl