Driessen Verwarming & Onderhoud

wie-zijn-wij-

Deze pagina bevat extra informatie van Driessen Verwarming & Onderhoud.

 

Wie zijn wij
We zijn een installatie bedrijf die aanleg en regie werkzaamheden verricht in cv-installatie , sanitair installatie en luchtverwarming installatie aanlegt. Ook onderhoud en service is ook belangrijk.
  
Verwarming
Aanleg en onderhoud van alle verwarmingsinstallaties tot 130 KW is de specialiteit van Rene Driessen . Wij nemen alle installaties in woningen, en andere instellingen voor onze rekening.

CV-ketels
Het aanbod van CV-ketels is erg beperkt want Driessen Verwarming & Onderhoud houdt zich de kwaliteit producten zoals Nefit ,Bosch en Remeha. Wij wijzen u de weg in een goede keuze. Bij aanschaf van een nieuwe ketel is een aantal zaken direct van belang. Wij weten waar je op moet letten, zoals: voor hoe lang wordt deze ketel geplaatst en wat zijn de opstellingsmogelijkheden in verband met capaciteit en rookgasafvoer.

Advies
Vrijwel alle fabrikanten leveren voor elke situatie een ketel. Het is dus aan de installateur om de juiste prijs/kwaliteitverhouding te bepalen, afvoerlengtes te berekenen en combina-ties met de warmwatervoorziening te bekijken. Kortom, voor een goed advies moet u bij ons als ervaren installateur zijn. Na plaatsing is vooral de service van belang. Bij Driessen Verwarming is dit vanzelfsprekendheid.

Garantie
Momenteel zijn wij leverancier van ketels van Nefit, Bosch Remeha. Wij geven dus ook de uigebreide garanties die tegenwoordig wel tien jaar kunnen omvatten.  Specifieke onderhoudspro-gram-ma's garanderen zelfs alle onderdelen gedurende die periode. Het Nefit-warmte-garantieplan is daar één van.

Warm water
Voor warmwaterapparatuur is het aanbod zeer uitgebreid. Merken en capaciteiten zijn er te kust en te keur. Of het nu gaat om losse geisers en boilers, HR, om elektrische of gasgestookte apparaten of om combinaties, het is van groot belang dat u niet alleen weet wat u wilt, maar ook waar de ruimte zich voor leent. Het is zaak de optimale keuze te bepalen. Veel mensen kiezen voor de combinatie warm water via de cv ketel. Maar, moet u nou een tappunt (een doorstroomsysteem) of een boiler (een voorraadtoestel) gebruiken? Schakel voor die afweging van een erkende installateur in. Want uw keuze wordt daarbij bepaald door uw eisen aan waterdruk en de hoeveelheid te tappen warm water. Hierbij zijn bijvoorbeeld gezinsgrootte en leefgewoonten zeer belangrijke factoren om de juiste toestel te kiezen.

Direct warm water
Nooit meer lang wachten op warm water?  Dan is de ringleiding een goede keuze. In een woning of groot appartement kunt u kiezen voor een zogenoemde ringleiding (circulatie leidingwerk toepassen). Driessen Verwarming heeft veel ervaring met zo'n installatie. De ringleiding van tappunt terug naar de boiler en de aanwezige circulatiepomp zorgen voor een continue doorstroming van warm water. Wachten is er niet meer bij. Deze ringleiding is allen mogelijk bij aparte boilers als gekoppeld aan een CV -ketel installatie .

Vloerverwarming
De aanleg van vloerverwarming kent twee mogelijkheden: ofwel aangesloten op de cv-installatie, ofwel zelfstandig functionerend via elektra. Afhankelijk van de keuze voor de te verwarmen ruimte kan deze soort verwarming dienen als hoofdverwarming of als bijverwarming. Voor woningen is dit alleen aan te raden voor specifieke ruimten als badkamer of hal. Verder is de vloerverwarming een prima bijverwarming voor woonkamers, keukens en serre's.

We houden overal rekening mee!
Om te bepalen welk soort verwarming u nodig heeft, is een gedetailleerde berekening nodig. Behalve aspecten als afwerking van de vloer houden wij ook rekening met de hoeveelheid zon in uw huis, de nachtelijke temperatuurdaling en uw wensen ten aanzien van de temperatuurregeling. Daarbij is uw eigen 'behaaglijkheidsfactor' ook heel belangrijk.
We werken onder meer met de vloersystemen van WTH en Thermikom.

Vloerconvectorputten
Voor elke capaciteit leveren wij op maat gemaakte vloerconvectorputten. Deze zijn goed geïsoleerd en waterdicht. Desgewenst kunnen de putten een dubbele warmtecapaciteit hebben. Met name bij het Hoge Rendementstoken is het van belang rekening te houden met een verhogingsfactor omdat u met een lagere watertemperatuur stookt. De capaciteit van de put dienen we hierop af te stemmen. Wanneer wij bij u komen opmeten letten we tevens op een eventuele koudeval bij bijvoorbeeld een glaspui, waardoor uw investering te weinig warmte zou afleveren. Ook bij de putten geldt dat uw wensen worden afgezet tegen mogelijkheden en capaciteiten om zo de optimale opstelling af te kunnen leveren.
De roosters van de putten zijn verkrijgbaar in vele soorten hout en metaal. De kaders leveren we in brons en aluminium in zowel rechte als z-profielen.

Jaarlijks onderhoud gastoestellen Echt 100% nodig!
Elk jaar lezen we berichten over mensen die onwel zijn geworden als gevolg van slecht dan wel in het geheel niet schoongemaakte geisers en gashaarden of ondeugdelijke c.v. ketels.
Als erkend installateur kan Driessen Verwarming & Onderhoud niet genoeg benadrukken dat jaarlijks onderhoud aan gastoestellen noodzakelijk is. Het is het behoud van uw gezond-heid en reduceert het brand- en explosiegevaar tot een minimum. Wacht niet tot het te laat is!

Ook moderne CV-ketels, combiketels en warmwatertoestellen ontkomen niet aan een jaarlijkse controlebeurt, zowel in als na de garantieperiode. Hoewel het bij deze apparatuur niet zozeer gaat om het schoonmaken, is controle van waterdruk, rookgasafvoer en luchttoevoer zeer belangrijk.
 
 

Cv-ketel onderhouds contract algemeen
€ 82,44 per jaar
Cv-ketel all in contract Hr/Vr
€ 13,90 per maand
Tweede toestel geiser of boiler
€ 29,50 per jaar
Luchtverwarming direct gestookt en heater onderhoudscontract
€ 69,- per jaar
WTW unit in combinatie met een onderhoudscontact
€ 49,- per jaar
WTW unit
€ 89,- per jaar
MV klein alleen in combinatie met oh
€ 30,-
MV Groot reinigen kanalen en motor
€ 118,-
MV ventilatiecontract, kleine beurt, grote beurt , kleine, grote min 4 jaar
€ 82,- per jaar 
Voorrijkosten zonder oh contract
€ 35,-
Kwartier arbeid service/installatie monteur (minimaal 30 min)
€ 15,-
Niet thuis kosten (indien afspraak)
€ 30,-
Administratie kosten indien rekening
€ 12,-

Wat krijgt u voor een stand aard- contract van slechts € 82,44 per jaar:
 1. Eenmaal per jaar controle van uw cv-ketel
 2. Uw toestel wordt gereinigd en bijgesteld
 3. Service 7 dagen per week bij storingen
 4. Geen voorrijkosten
 5. Wij bellen u voor de onderhoudsbeurt
Waar u wel aan moet denken:
 • Voor alle reparaties buiten de cv ketel geldt arbeidsloon
 • Vervolgschade door storing aan het toestel valt buiten het contract
 • Onderdelen zijn niet inbegrepen (uitsluitend bij een all-in contract)
Wat kunt u verwachten met een standaard onderhoudsbeurt aan de mechanische ventilatie:
 • Reinigen van motor controleren van draaiende delen
 • Afstellen roosters met luchtmeter
De belangrijkste voordelen van onze service:
 • Urgente storingen worden op de dag van de melding bijna altijd verholpen
 • Vrijwel alle onderdelen zijn op voorraad
 • Servicedienst is bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur, zeven dagen in de week.
 • Looptijd contract 12 maanden
Heeft u vragen of problemen dan zullen wij daar altijd serieus mee omgaan en samen met u een oplossing zien te bereiken.
Bij Rene Driessen staat warmte staat service en betrouwbaarheid. Wij zijn pas tevreden als al onze klanten tevreden zijn.
 
 

Mijnzzp.nl