De Vloerenmakers

BedrijfDe Vloerenmakers
ProfielDeze pagina is 2602 keer bekeken.
Adresmeester van Zutphenstraat 17
5469NV Boerdonk

0492-468919
ContactStuur De Vloerenmakers een bericht

De Vloerenmakers

Profielpagina

De Vloerenmakers

Bedrijfsinformatie

Bedrijf gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van cementdekvloeren. We zijn uw partner op het gebied van cementdekvloeren. Met onze persoonlijke benadering bespreken we uw wensen en behoeften en kunnen we met u mee denken. Hierdoor kunnen we aanbieden wat u wenst maar ook wat u daadwerkelijk nodig heeft. Met de juiste aandacht voor u én uw cementdekvloer geniet u de zekerheid van topkwaliteit.

Wat weet u van de cementdekvloer?

Dit weet u: de cementdekvloer is de vloer die bovenop de draagvloer komt te liggen. Daar weer bovenop legt u uw vloer. Dat kan een gietvloer zijn, een houten vloer, pleistervloer, tegels, tapijt, pvc, enz. Maar wat weet u nu van de cementdekvloer zelf? Ja, dat hij vlak moet zijn.

Het is waar wij in de praktijk tegenaan liepen: die cementdekvloer is ontzettend belangrijk voor de uitstraling van uw nieuwe vloer. Maar bijna niemand die iets van die ondervloer af weet. Met deze site willen we dat veranderen. Als Vloerenmakers. Als specialist in cementdekvloeren.

Pleistervloeren

Pleistervloeren lijken op gietvloeren. Niet alleen in uiterlijk, ook de manier van leggen is vergelijkbaar. Verschil is dat pleistervloeren nat op nat worden gelegd. Oftewel: zodra de cementdekvloer erin ligt, kan de pleistervloer al worden gelegd. Als allebei de vloeren nog nat zijn, hechten ze beter en krijgt u een veel vastere constructie. Onderstaand verhaal komt dus grotendeels overeen met het verhaal dat op het leggen van gietvloeren gaat.

Wat is een pleistervloer?

De pleistervloer is feitelijk een toplaag die direct bovenop de zandcementvloer wordt aangebracht; nat op nat zoals we dat hierboven al zeiden. Die laag wordt er overheen ‘gepleisterd’. Verschil met de gietvloer is dat de pleistervloer zo mogelijk een nog ruwere uitstraling heeft.

Vroeger waren pleistervloeren vooral populair als vloer voor loodsen en garages, tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ook voor een pleistervloer in de woning; juist vanwege de industriële uitstraling. Vaak wordt de pleistervloer daar nog afgewerkt met een coating of impregneermiddel. Dat maakt de vloer vochtwerend en vuilbestendig.

Beroep(en)

Contact

Stuur De Vloerenmakers een bericht

Mijnzzp.nl