Dakdekker Tilburg

BedrijfDakdekker Tilburg
ProfielDeze pagina is 431 keer bekeken.
AdresMahlerstraat 258
5011 MK Tilburg

0619315526
ContactStuur Dakdekker Tilburg een bericht

Dakdekker Tilburg

Profielpagina

Dakdekker Tilburg

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een dakdekkersbedrijf uit Tilburg en omstreken. Wij leveren vakwerk van hoge kwaliteit tegen de scherpste tarieven. Als vakmannen in Tilburg hebben wij veel geleerd over dit vak. Wij nemen elke opdracht aan!

Bij Dakdekkersbedrijf Tilburg werken we open, dus we komen altijd bij u thuis voor een gratis dakinspectie. We beginnen met het bepalen van wat er moet gebeuren. Op basis van die informatie kunnen wij u een nauwkeurige offerte geven. Zo kunt u uitrekenen waar u aan toe bent!

Als er een lek ontstaat of als er andere problemen zijn, zijn wij de experts voor uw dak. Wij kunnen lekken in uw dak repareren en beschadigde shingles vervangen zonder structurele schade aan uw huis te veroorzaken.

Onderhoud wordt uitgevoerd op de daken die wij reeds hebben geplaatst, of die momenteel door Dakwerker Tilburg in aanbouw zijn. Wij raden u aan om uw dak één keer per jaar te laten inspecteren door een professionele dakdekker.

Wij beseffen dat iedereen wil weten wat hem wordt aangerekend alvorens een aankoop te doen. Wanneer u zaken doet met Dakdekkers Tilburg, hoeft u zich geen zorgen te maken over onaangename verrassingen.

Elk onderdeel van het werk van de dakdekker uit Tilburg wordt door hem opgemerkt. Bij onze projecten maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Onze A-kwaliteit apparatuur is voorzien van de modernste technieken. U mag rekenen op een robuust dak dat jarenlang meegaat.

Het is meestal haalbaar om van de gemeente Tilburg subsidie te krijgen voor dakreparatie. Dakbedekking aanleggen is erg kostbaar, daarom is de gehele bijdrage vrij ruim. Als u contact opneemt met Dakdekker Tilburg, helpen wij u met het aanvragen van een overheidssubsidie in Tilburg.

Natuurlijk herstellen of vernieuwen wij niet alleen uw dak. U kunt ons ook inschakelen voor het onderhoud van uw bestaande of nieuwe dakbedekking. In de herfst, wanneer rondvliegende stenen en takken vaker het dak raken, neemt de kans op breuken toe. Dit komt mede door de beweging van stenen en takken richting de dakbedekking. Voor alle soorten dakreparaties kunt u terecht bij de dakdekker van Tilburg!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Dakdekker TilburgAfbeelding van Dakdekker TilburgAfbeelding van Dakdekker Tilburg

Contact

Stuur Dakdekker Tilburg een bericht

Mijnzzp.nl