Dakdekker Amsterdam

BedrijfDakdekker Amsterdam
ProfielDeze pagina is 505 keer bekeken.
AdresPoortland 66
1046 BD Amsterdam

0619315526
ContactStuur Dakdekker Amsterdam een bericht

Dakdekker Amsterdam

Profielpagina

Dakdekker Amsterdam

Bedrijfsinformatie

Dakdekker Amsterdam is de dakdekker in Amsterdam die kwaliteit werkzaamheden verricht tegen lage prijzen. Vakmanschap en topservice is waar wij bekend mee zijn. Vraag een gratis dakinspectie aan voor een eerlijk advies over de huidige staat van uw dak door onze erkende dakdekkers.

Erkend & Ervaren

Dakdekker Amsterdam is een erkend dakdekkersbedrijf die al meer dan 20 jaar in de branche actief is als dakdekker. Wij hebben ervaring met alle type daken en zijn gespecialiseerd in alle soorten dakbedekkingen. Voor alle soorten diensten aan en/of op uw dak kunt u ons inschakelen. Er is geen klus waar wij nee tegen zeggen.

Heeft u dakdekker met spoed nodig? U kunt ons 24/7 bereiken. Met onze team van deskundige dakdekkers zorgen wij ervoor dat u een stevige en duurzame dak heeft waar u heel lang van kunt genieten.

Transparante werkwijze

Onze werkwijze is volledig transparant. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Tijdens de gratis dakinspectie maken wij een transparante kostenberekening zodat u weet wat u kunt verwachten.

Meer dan 20 jaar ervaring
Erkend door dakdekkers unie
VCA gecertificeerd

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Dakdekker Amsterdam

Contact

Stuur Dakdekker Amsterdam een bericht

Mijnzzp.nl