aircotechniek Dsg DSG aircotechniek

Bedrijfaircotechniek Dsg DSG aircotechniek
ProfielDeze pagina is 595 keer bekeken.
Adres16 zwijssenstraat Monsigneur
JC6835 Geffen

0089145460
ContactStuur aircotechniek Dsg DSG aircotechniek een bericht
Extra informatiehttps---dsg-aircotechniek-nl-

Bedrijfsinformatie

Een van de belangrijkste onderwerpen in de airco wereld is in mijn ogen vertrouwen. Er zijn nou eenmaal een hoop cowboys in de airco wereld. Nederland is een vrij handelsland, dat houdt in dat werkelijk iedereen zich kan inschrijven als aircomonteur. Daarom is het van belang dat de airco monteurs die langskomen STEK gecertificeerd zijn. U zult dus nooit een onbekwame monteur langs de deur krijgen als u voor ons kiest.
De STEK monteur die op de dag zelf langskomt is ook degene die op de eerste bezichtiging langs komt. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat er geen misverstanden ontstaan. Dus geen goed gebekte verkopers die uit zijn op hun commissie. Maar gewoon de STEK monteur zelf. De monteur is de expert en weet ook het beste uit te leggen hoe u het beste resultaat krijgt voor uw zuurverdiende geld.

Wij rekenen geen meter prijzen voor electra, koelleidingen, afwerk lijsten e.d. Dat hoort gewoon bij de airco. Bij de ene klant zijn we wat minder kwijt en bij de ander wat meer. De insteek is dat DSG airco techniek zichzelf verkoopt. Verkopers zijn daarom niet nodig. U weet wat het kost en u weet met wie u te maken heeft dus geen rare fratsen. Voor meer prijzen kunt u ook op de pagina prijzen terecht.

Transparante communicatie is misschien wel het allerbelangrijkst. Wij werken daarom bewust niet met verkopers omdat deze vaak maar beperkt kennis hebben van klimaatcontrole. We werken gewoon met vaste prijzen voor onze airco’s, deze zijn te vinden op de website bij het tabblad prijzen. Er zijn maar een aantal dingen waar een meer prijs voor wordt gerekend. Denk dan bijvoorbeeld aan het huren van een hoogwerker, betonboringen of extra airco accessoires zoals een condenspomp of wifi module.

Ik vind klantencontact ook erg leuk daarom staat u ook gewoon in direct contact met mij, geen rare robot stemmen, chatbots of mozart liedjes aan de telefoon. U kunt gewoon bellen appen of mailen en ik zal dan proberen zo snel mogelijk terug te reageren. Hiermee wil ik zorgen dat u zich altijd geholpen en gehoord voelt. U weet net als ik hoe irritant het kan zijn om van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Zeker als er bijvoorbeeld problemen zijn met de airco installatie. Iets wat natuurlijk wel eens kan voorkomen. Ik ben ook van mening dat persoonlijk contact een veel betere band schept tussen bedrijf en klant. Dit zorgt dan ook weer voor een goede naam, nieuwe tevreden klanten en een lang bestaan.

Ik hoop dat u een goed beeld heeft gekregen waar wij voor staan en wat wij willen bereiken bij onze klanten. Als u nog aanvullende vragen heeft of een gratis bezichtiging wilt aanvragen dan kunt u ons bereiken via
Whatsapp via 0645419800

Beroep(en)

Contact

Stuur aircotechniek Dsg DSG aircotechniek een bericht

Mijnzzp.nl