CoolSafety

BedrijfCoolSafety
ProfielDeze pagina is 736 keer bekeken.
AdresHamersveldseweg 65
3833 GL Leusden

0333030888
ContactStuur CoolSafety een bericht

CoolSafety

Profielpagina

CoolSafety

Bedrijfsinformatie

CoolSafety is de online specialist op het gebied van veiligheid op de werkvloer en bij alle dagelijkse werkzaamheden in en rond het huis. Wat je ook nodig hebt, wij leveren het. Snel, foutloos en geven daarbij ook advies door een team van specialisten. Vanuit je eigen stoel krijg je direct advies, bepaal je vervolgens zelf wat je nodig hebt en kun je het de volgende dag al gebruiken.

Wij zorgen voor een compleet assortiment met alleen kwalitatieve veiligheidsproducten. CoolSafety heeft het meest uitgebreide assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Met meerdere directe inkoopkanalen kunnen wij u bijna ieder merk aanbieden tegen de meest scherpe tarieven.

Wij leveren onze producten aan zowel particulieren als bedrijven door heel Europa. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw vragen op het gebied van veiligheidsproducten beantwoorden en uw bestelling worden met de grootste zorg verwerkt. Een eerlijk advies waar u op kunt vertrouwen.

Ongeloofwaardig eerlijk

Moeilijk te geloven hé. Een leverancier die er niet op uit is je zo veel mogelijk producten te verkopen, of je het nu echt nodig hebt of niet. Toch is het zo. Waarom? Uit liefdadigheid? Nee hoor. We willen gewoon graag dat jij tevreden bent. Want eerlijk is eerlijk; wij hebben er meer aan als je klant blijft. 

Ervaring zonder rimpels

Een jong team. Ik hoor je al denken: “een onervaren team dus...”. Maar nee hoor, niets is minder waar. Samen hebben we 60 jaar ervaring in persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid. Wil je onze kennis testen? Kom maar op, we gaan de uitdaging graag met je aan. En weten we het even niet? Dan geven we dat ook eerlijk toe en gaan voor jou op onderzoek uit tot we het juiste antwoord wél hebben gevonden.

Verandering bestendig

De markt verandert continue. Jij zit niet stil. Wij dus ook niet. Iedere dag zijn we op zoek naar zinvolle producten die ons ruime assortiment nog meer kunnen verrijken. Altijd met in ons achterhoofd de vraag: ‘ biedt dit product écht een meerwaarde voor onze klant?’. Want een veiligheidsbril met ruitenwissers....die ga je bij ons niet vinden. Mist u iets of heb je suggesties? Geef het gerust door!

Veiligheid voorop

Natuurlijk is snel en gemakkelijk bestellen fijn. Maar nog belangrijker is toch jouw veiligheid. Ervoor zorgen dat je iedere dag veilig aan het werk kunt, daar staan wij voor. Twijfel je over het type gehoorbescherming dat je nodig hebt of over de juiste handschoen? Ga niet gokken, ienemienemutte doen of op de mooiste kleur af. Neem geen risico’s en vraag het even aan onze specialisten, zij adviseren graag. Kortom: check je benodigdheden, ga even langs CoolSafety.nl en ga ervoor!

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur CoolSafety een bericht

Mijnzzp.nl