Car Creche

BedrijfCar Creche
ProfielDeze pagina is 227 keer bekeken.
AdresGenovevalaan 128
5625AL Eindhoven

0625401946
ContactStuur Car Creche een bericht

Car Creche

Profielpagina

Car Creche

Bedrijfsinformatie

Bepaal je eigen tempo

Je bent er klaar voor; je gaat je rijbewijs halen! Bij onze rijschool in Eindhoven doe je dat op je eigen tempo. Omdat onze lessen plaatsvinden in een grote stad hebben we alle lesstof voor de praktijk in de buurt. Daardoor hoeven we geen grote afstanden af te leggen en kunnen we ons focussen op wat voor jou belangrijk is. Als je voor een uur betaalt wil je ook een uur bezig zijn met leren, toch? Dat vinden wij ook.

Ook voor een theoriecursus via zelfstudie ben je bij ons aan het juiste adres. Via onze partner PlanGo bieden wij een optimale voorbereiding op jouw theorie-examen. En heb je vragen? Dan kun je die natuurlijk altijd aan ons stellen. Wij helpen je graag.

Persoonlijke begeleiding

Bij Car Crèche begeleiden we je op persoonlijke wijze richting jouw rijbewijs. Je hebt altijd dezelfde instructeur, die je vorderingen onthoudt en weet wat jij nodig hebt om zo vlot mogelijk te slagen.

Onze vaste instructeur is een oase van rust. Fouten maken mag; daar zullen we je nooit op afrekenen. Samen tillen wij jouw rijvaardigheid daarmee naar het niveau dat het CBR van een examenkandidaat verwacht.

Ook als je woont, werkt of studeert in Best, Son en Breugel, Nuenen, Geldrop of Veldhoven ben je bij ons van harte welkom. Ook daarom is Car Crèche dé rijschool van Eindhoven.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Car CrecheAfbeelding van Car Creche

Contact

Stuur Car Creche een bericht

Mijnzzp.nl