De Horeca Bazaar

BedrijfDe Horeca Bazaar
ProfielDeze pagina is 677 keer bekeken.
AdresBoogershof 6-8
5298MN Liempde

0855363001
ContactStuur De Horeca Bazaar een bericht

De Horeca Bazaar

Profielpagina

De Horeca Bazaar

Bedrijfsinformatie

Wij zijn De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar zag in 2014 het levenslicht om horeca, festivals en andere evenementen te kunnen voorzien in de leukste (sfeer)producten, merchandise en andere must haves tegen lagere prijzen dan op dat moment in de markt gehanteerd werden. Meteen werd duidelijk dat er een hoge behoefte was in deze markt om deze producten centraal, tegen goede prijzen, in te kunnen kopen. Wij zijn erg scherp op onze inkoopkanalen en zorgen er dan ook voor dat we altijd direct bij de bron inkopen of importeren; op deze manier schrappen we de tussenhandelaar uit de keten en kunnen we altijd werken met de laagste prijzen.

Inmiddels bestaat De Horeca Bazaar uit 11 enthousiaste mensen die met zeer veel enthousiasme en trots werken voor de mooie klantenkring die we in de loop van de jaren op hebben mogen bouwen. Deze trots laten wij iedere dag zien door met toewijding en passie te werken aan een leukere en gezelligere wereld.

Wij staan voor hard en serieus werken, maar wij vinden ook dat dit gecombineerd moet worden met veel lachen, lol maken en niet alles te serieus nemen. Wij zien werk niet als noodzakelijk kwaad, maar geloven er oprecht in dat plezier in het werk zorgt voor de beste resultaten. Soms lijkt het alsof we heel de dag niets anders doen dan voetballen en tafeltennissen, maar geloof me; tussendoor wordt er gigantisch hard gewerkt.

Wij staan voor een afspiegeling van de maatschappij als geheel; met 11 zeer (maar dan ook echt) verschillende persoonlijkheden, karakters en individuen werken wij iedere dag als hecht team naar mooie resultaten en plannen voor de toekomst. In dit proces draagt iedereen zijn steentje bij en is op die manier van essentieel belang voor het eindresultaat.

De Horeca Bazaar is onderdeel van Brego Entertainment Group B.V. Wij zijn zowel groothandel als retailer in feestartikelen en feestdecoratie. Wij importeren producten op maat en verzorgen 24-uur leverinegn van onze producten via www.dehorecabazaar.nl.

Beroep(en)

Contact

Stuur De Horeca Bazaar een bericht

Mijnzzp.nl