Boekhoudadviesbureau Hans Oppelaar

BedrijfBoekhoudadviesbureau Hans Oppelaar
ProfielDeze pagina is 823 keer bekeken.
AdresKastanjelaan 47
2282HV Rijswijk

0610274375
ContactStuur Boekhoudadviesbureau Hans Oppelaar een bericht

Bedrijfsinformatie

Introductie

Hand SchuddenHans Oppelaar en zijn team zijn vooral gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf. Het kantoor is gevestigd te Rijswijk, Kastanjelaan 47. De locatie van het kantoor ligt zeer centraal bij de diverse uitvalswegen van Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Persoonlijke begeleiding” en “maatwerk advies” vormen de sleutel tot een succesvolle wederzijdse samenwerking. Dit in samenhang met onze gemotiveerde medewerkers die reeds jarenlang ervaring in de administratieve sector hebben en bekend zijn met een brede diversiteit aan branches..

Voor meeste ondernemers is het adequaat voeren van hun administratie / boekhouding een noodzakelijk kwaad, waarmee zij weinig betrokkenheid hebben. Zij concentreren zich liever op het ondernemerschap. Indien je als ondernemer echter persoonlijk en professioneel op administratief gebied ondersteunt en ontzorgt wordt dan gaat er een geheel andere beeldvorming ontstaan. Ontdekt de ondernemer dat cijfers leven en richting en inzicht geven.

Cijfers de basis vormen om tijdig het bedrijfsbeleid bij te sturen. Hans Oppelaar en zijn team zorgen ervoor dat de met hard werken behaalde bedrijfswinst op een verantwoorde wijze tot een minimaal bedrag aan belastingheffing leidt. Voorts besteden wij aandacht aan bijvoorbeeld de meest gunstige wijze aangaande uw oudedagsvoorziening zodat u ook in de verdere toekomst van uw harde werken de financiële vruchten plukt.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Boekhoudadviesbureau Hans Oppelaar

Contact

Stuur Boekhoudadviesbureau Hans Oppelaar een bericht

Mijnzzp.nl

2020: Op zoek naar een allround boekhouder die wel tijdig uw jaarrekening en belastingaangiften levert !! € 1200

Maximale winst met minimale belasting betaling. Dat is ons credo. Door persoonlijke begeleiding  en maatwerkadvies is dit te realiseren. Een up to date boekhouding vormt de basis. Zelf uw boekhouding verzorgen of juist uitbesteden, uw keuze. Concurrerende vaste jaarbedragen, geen verrassingen achteraf. Optimalisering van uw fiscale scenario. Vermogensspreiding. Opbouw van privé vermoge...

Mijnzzp.nl

wo, 5 feb 2020 - Categorie Bouw - Overige Bouw