Berts Music Productions

BedrijfBerts Music Productions
ProfielDeze pagina is 3810 keer bekeken.
AdresHengelosestraat 55-74
7514AD Enschede

0537502538
ContactStuur Berts Music Productions een bericht

Bedrijfsinformatie

Bert van der Veen is geboren in 1956 in Hilversum en sindsdien zo'n 32 keer verhuisd, waardoor hij verschillende talen vloeiend heeft leren spreken en met zeer veel musici heeft mogen samenwerken in Zwitserland, België, Nederland, Mexico en nu weer Nederland.

Sinds zijn vierde maakt hij muziek. Op bezoek bij zijn overbuurman en tweede vader, Burgat, leerde hij eerst de zwarte en later ook de witte toetsen van de piano kennen. Via privelessen en muziekscholen belandde hij op het Conservatorium in Enschede. Hij heeft er piano en schoolmuziek gestudeerd en later in Rotterdam nog arrangeren lichte muziek gevolgd.

Invloeden

Toen hij in jazzcafé de Tor vrijwilliger werd achter de bar maakte Bert voornamelijk klassieke muziek en volksmuziek. Pianisten als Frédéric Meinders en Johan Jansonius hebben hem de diepte en de emotie in de muziek laten horen en leren kennen.

Toch werd jazz ineens een enorme inspiratie voor hem en het duurde niet lang of hij trad regelmatig in de Tor op en beluisterde er vele belangrijke iconen uit de jazz. Improviseren werd zijn 'middle name'; het paste erg goed bij zijn levensstijl.

Bert is een self-made man. Mexico heeft hem verder gevormd met name in de salsa en latin sfeer. Mexico-Stad is een enorme smeltkroes van muziekstijlen van het gehele Amerikaanse continent.

Nu alweer 4 jaar terug in Enschede wil Bert graag al die muziek delen. Met collega musici maar zeker ook met muziekleerlingen van jong tot oud.

Met deze nieuwe website probeert Bert dan ook de belangstelling te wekken van alle mensen die muziek maken tot passie hebben en dit op hun beurt willen delen en verder willen ontwikkelen.

Beroep(en)

Contact

Stuur Berts Music Productions een bericht

Mijnzzp.nl