Beroepsvervoer Academie

BedrijfBeroepsvervoer Academie
ProfielDeze pagina is 39 keer bekeken.
AdresBurgemeester van Leeuwenlaan 7
1064 KJ Amsterdam

0203346453
ContactStuur Beroepsvervoer Academie een bericht

Bedrijfsinformatie

Beroepsvervoer Academie is een toonaangevend opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het opleiden van professionals in de transportsector. Ons doel is om ambitieuze individuen te helpen hun carrière in de transportwereld te lanceren of te bevorderen door middel van hoogwaardige opleidingen en trainingen. Met een sterke focus op praktijkgericht leren, moderne lesmethoden en ervaren docenten, bieden wij een uitgebreid scala aan opleidingen die voldoen aan de specifieke behoeften van de transportbranche.

Een van onze meest populaire opleidingen is de NIWO opleiding. Deze opleiding is gericht op het behalen van het vakbekwaamheidsdiploma voor transportondernemers, ook wel bekend als het NIWO diploma. Met dit diploma kunnen aspirant-transportondernemers een eurovergunning aanvragen en aan de slag gaan als zelfstandige transportondernemer of ZZP'er. De NIWO opleiding omvat verschillende modules, waaronder Wegvervoer Goederen Deel 1 en Deel 2, Financieel Management, Calculatie, Bedrijfsmanagement en Personeelsmanagement. Deze modules behandelen een breed scala aan onderwerpen, zoals wet- en regelgeving, financiën, personeelsbeheer en meer, om ervoor te zorgen dat studenten goed voorbereid zijn op het ondernemerschap in de transportsector.

Daarnaast bieden wij ook opleidingen aan voor het behalen van specifieke certificaten die vereist zijn voor bepaalde vormen van transport. Een van deze certificaten is het ADR certificaat, dat nodig is voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen over de weg. Onze ADR cursus biedt studenten de nodige kennis en vaardigheden om veilig en verantwoord gevaarlijke goederen te kunnen vervoeren, inclusief de benodigde kennis over wet- en regelgeving, veiligheid en procedures.

Daarnaast bieden wij ook opleidingen aan op het gebied van vrachtautotheorie en praktijk. Onze vrachtautotheoriecursussen zijn ontworpen om studenten snel en efficiënt voor te bereiden op het behalen van hun vrachtautorijbewijs. Met intensieve training en deskundige begeleiding helpen wij studenten om alle benodigde kennis en vaardigheden te verwerven om veilig en zelfverzekerd achter het stuur van een vrachtwagen te kunnen stappen.

Een ander belangrijk aspect van onze opleidingen is de Code 95 nascholing. Volgens de richtlijnen van Code 95 moeten beroepschauffeurs verplicht iedere 5 jaar 35 uur nascholing volgen. Onze Code 95 nascholingscursussen bieden chauffeurs de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden en te voldoen aan deze wettelijke vereisten. Met een combinatie van klassikale lessen, e-learning en praktijktraining bieden wij een flexibel en uitgebreid programma dat aansluit bij de behoeften van moderne chauffeurs.

Bij Beroepsvervoer Academie streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze ervaren docenten zijn experts in hun vakgebied en staan klaar om studenten te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van hun opleidingstraject. Onze moderne lesfaciliteiten bieden een inspirerende leeromgeving waar studenten zich kunnen ontwikkelen en groeien. Wij geloven in een persoonlijke benadering van onderwijs, waarbij elke student individuele aandacht en ondersteuning krijgt om hun doelen te bereiken.

Of je nu een ambitieuze ondernemer bent die een eigen transportbedrijf wil starten, een ervaren chauffeur die zijn vaardigheden wil uitbreiden, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de transportsector, bij Beroepsvervoer Academie ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige opleidingen en trainingen die je helpen om succesvol te zijn in deze dynamische industrie.

Beroep(en)

Contact

Stuur Beroepsvervoer Academie een bericht

Mijnzzp.nl