Beplatingswinkel.nl

BedrijfBeplatingswinkel.nl
ProfielDeze pagina is 719 keer bekeken.
AdresGeneratorstraat 25
3903 LH Veenendaal
ContactStuur Beplatingswinkel.nl een bericht

Beplatingswinkel.nl

Profielpagina

Beplatingswinkel.nl

Bedrijfsinformatie

Beplatingswinkel.nl is een webshop van producten voor dakplaten en wandplaten, zoals: golfplaten, dakpanplaten, sandwichpanelen en damwandplaten. Wij hanteren de laagste prijsgarantie voor een hoge kwaliteit.

Het transport wordt uitgevoerd met zelflossende vrachtwagens (kranen op de truck) en wordt uitgevoerd door H. Hardeman BV Veenendaal. Zij kunnen hiervoor dus contact met u opnemen met eventuele aanvullende transportgerelateerde vragen. 

Alle artikelen op deze site leveren wij uit voorraad. Dat betekent dat wij in geheel Nederland binnen 2 werkdagen leveren.

Over ons

Beplatingswinkel.nl is een leverancier van producten voor dak- en wandbeplating. Wij produceren de meeste producten in eigen beheer en de overige producten kopen wij groot in, rechtstreeks bij de fabrikant. Altijd Nederlands fabricaat.

Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs garanderen. En dat proberen we te combineren met een verregaande service. Op die manier streven we naar een unieke prijs/kwaliteitsverhouding, waarmee ook voor u een passende partner hopen te zijn.

We zijn gevestigd in het midden van het land, in Veenendaal. Hier kunt u onze materialen afhalen aan de Generatorstraat 25 (maandag t/m vrijdag van 08.00-12.30 en 13.00-17.00 uur). Wel altijd eerst via de website bestellen, dan hoeft u niet lang te wachten.

Daarnaast bezorgen wij door heel Nederland, binnen 4 werkdagen, met zelf lossende vrachtwagens. (uitgezonderd Zeeuws Vlaanderen en de Wadden Eilanden).
We zorgen steeds voor grote voorraden. Zodat, wanneer u nu 1 plaat of 100 platen nodig heeft, u nooit misgrijpt.

Als u vragen heeft of een advies wilt, maken we daar heel graag tijd voor. Stuur ons gerust een WhatsApp bericht via 06 - 204 53 007 of stuur een mail naar info@beplatingswinkel.nl. Voor technische vragen kunt u contact opnemen met onze producent 0318-521700.

We zijn u graag van dienst!

Beroep(en)

Contact

Stuur Beplatingswinkel.nl een bericht

Mijnzzp.nl