Behangersbedrijf A Scholten

BedrijfBehangersbedrijf A Scholten
ProfielDeze pagina is 2841 keer bekeken.
AdresSterremos 43
2914VD Nieuwerkerk aan den ijssel

0655162963
ContactStuur Behangersbedrijf A Scholten een bericht
Extra informatieBehanger

Bedrijfsinformatie

A. Scholten Behangersbedrijf en wanddecorateur

Staat u op het punt te verhuizen naar een nieuwe woning? Wilt u uw woonkamer een nieuwe uitstraling geven? Of wilt u uw werkomgeving wat mooier en gezelliger maken? U kunt dit allemaal bereiken met behang.

Behang geeft u meer keuze

Behang biedt u vele opties die met verf niet te bereiken zijn. Van de meest uiteenlopende patronen en motieven tot fotobehang met uw eigen foto’s, er zijn soorten behang voor iedere smaak en omgeving. Ook qua materialen zijn er uitgebreide keuzes, van natuurlijke materialen zoals kurk, bamboe en gras tot vinyl en textiel.

Behangen is een kunst op zich

Behang is mooi en biedt veel opties, maar het behangen zelf kan voor veel mensen lastig zijn. De muren moeten eerst goed voorbereid te worden en het behangen zelf vergt enige planning en geduld. Het kan al snel dat er kreukels in het behang gaan ontstaan, het behang gaat bladeren of dat oneffenheden in de muur door het behang heen drukken. Een klein foutje kan al snel tot grote zorgen leiden; het is immers niet mogelijk om alleen een klein stukje van het behang te vervangen zoals u met verf wel een oneffenheid weg kan werken.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Behangersbedrijf A ScholtenAfbeelding van Behangersbedrijf A Scholten

Contact

Stuur Behangersbedrijf A Scholten een bericht

Mijnzzp.nl