Online bedrijven te koop

BedrijfOnline bedrijven te koop
ProfielDeze pagina is 845 keer bekeken.
AdresBurgemeester Haspelslaan, 13
1181 NB Amstelveen

020-2184499
ContactStuur Online bedrijven te koop een bericht

Bedrijfsinformatie

WebshopOvername.nl is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van online bedrijven. Benieuwd naar het aanbod van alle huidige bedrijven te koop? Ook beschikbaar voor waarderingswerkzaamheden binnen het e-commerce segment.

Waarom WebshopOvername.nl

Rond 2015 waren er in de markt grofweg 2 alternatieven voor (ver)kopers van een webwinkel: Aan de ene kant van het spectrum de traditionele bedrijfsovername kantoren en aan de andere kant de marktplaatsen met simpele platte advertenties. De bedrijfsovername kantoren zijn voornamelijk ingesteld op klassieke MKB-overname trajecten en hebben geen inhoudelijke e-commerce expertise.

En op de anonieme marktplaatsen heeft u anderzijds geen idee met wie u in contact bent en wie wat ziet. Contact met (ver)kopers via deze kanalen kan dan ook een lang en onduidelijk proces zijn waarin u met veel onprofessionele partijen in gesprek moet.

Na zelf succesvol diverse verkooptrajecten te zijn doorlopen, zijn wij tot de conclusie gekomen dat er geen overnameplatform bestond met een volledige focus op e-commerce. Online business is echt een specialisme en vraagt om gespecialiseerde overname experts.

In samenwerking met een netwerk van e-commerce en overnamespecialisten is daarom WebshopOvername.nl opgebouwd. Met 65.000 actieve webshops op 31 december 2015 was de tijd daar ook volledig rijp voor!

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Online bedrijven te koop een bericht

Mijnzzp.nl